Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Езерото

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 Езерото on Пет Юли 16, 2010 11:28 pm

Когато ви е топло и искате да се разхладите,когато искате да излезете с приятели,или пък когато пече Слънце и не искате да ви виждат,най-спокойно може да дойдете тук.

Вижте профила на потребителя

2 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 9:36 pm

Разхождах се по брега на езерото, размишлявайки за смисъла на сегашното си съществуване. Бях изгубил всичко, най-вече пътя си в живота. За какъв живот говоря? В момента копнеех единствено за това, исках кошмарното ми съществуване да свърши. Всички хубави спомени от живота ми бяха избледнели, но онези болезнените бяха толкова ясни в съзнанието ми, че и да се опитвах беше невъзможно да ги прогоня.
Седнах на една скала край езерото и все така зареян в мислите си погледнах към небето. Бях се сринал от последните събития, запечатали се в съзнанието ми и вече си мислих че по- лошо няма накъде. въздъхнах и се наведох леко, като грабнах един камък от земята и го хвърлих надалеч. Чух как цопна, видях как водата се развълнува и образува онези красиви кръгчета. Но в момента нищо не ми се струваше красиво, макар очите ми да виждаха кристално ясно всичко наоколо. Имах чувството, че светът е станал сив и не бях особено изненадан.
Изведнъж чух шум някъде наблизо и се обърнах.Дали това място не си беше запазено за някой друг? Все пак едва ли аз съм единственият, който идва на това място.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 9:47 pm

След лова реших да се поразходя. Още чувствах вкуса на кръвта в устата си и блаженството, изпитано от него. Затичах се през дърветата към езерото и след няколко секунди стигнах. Там, на една скала, седеше момче. Вампирската му миризма се усещаше и аз набързо застанах до него.
-Здравей! -поздравих го с изпитателен поглед.
-Здрасти..-май беше малко стреснат от появата ми.
-Как се казваш? -поптиха го любезно и се вгледах в очите му. Имаше някакво страдание и..жаждата за кръв, която лесно се забелязваше при новородените.
-Джейс. -представи се.
-Аз съм Рашел. Новороден ли си? -попитах направо.
-Ами..да. Как разбра?
-Имала съм работа с тях.

Вижте профила на потребителя

4 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 10:07 pm

Саманта беше като в капан, хваната от слънцето. Стоеше между четерите стени на стаята си, молейки се нощта да дойде по-бързо. Няколко часа след изгрева, имаше чуството, че стените се стесняват. Знаеш, че е невъзможно. Щеше да забележи всеки милиметър, ако искаха да я притиснат. Въздъхна. Не можеше повече да стои затворена.
В горещината навън и ясното слънце, можеше да се скрие само на едно място. Езерото. Беше на два/три часа от Форкс и се надяваше да няма хора. Не, че това `и пречеше, но нямаше да може да обясни защо изглежда като ходеща диско топка.
В мига, в който краката и докоснаха земята на езерото, тя улови миризмата на вампир. Отново не беше само един и отново Сам не можеше да се порадва на спокойствието. Оголи зъби, щом разпозна единия от тях. Вампирката с "кралската кръв". Рашел Волтури.
- Пак ли ти? - оплака се тя, достатъчно силно, за да я чуе. Явно я беше видяла, че идва.
- Кой? - попита младият вампир до нея.
- Вегетарианката - изпъшка Рашел с оттегчителен тон, като кимна към Саманта.
В този момент се Сам се показа из храстите. Лъчите на слънцето я обляха и тя засия.
- Вегетарианка? - отново попита "момчето". Щом погледна Сам в очите, неговите се разшириха и от устата му се откъсна тихо ахване. Май не знаеше за диетата `и. Е, нали беше на няколко месеца.
Саманта се усмихна фалшиво.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

5 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 10:22 pm

Очите на въпросната "вегетарианка" бяха златисти. Вегетарианка..Това ми говореше само едно. Че пие кръв от животни, може би? Нямаше друг вариант. Е, вече нищо не можеше да ме изненада. Трябваше да свиквам с мисълта, че като новак може да не са особено дружелюбни с мен, или дори можеха да сложат край на съществуването ми, в което силно се надявах.
- Ъм, здрасти и на теб. - поздравих я и се загледах в дърветата зад нея.
Дали да си навлека неприятности, или пък да си държа устата затворена..Запитах се аз, но така или иначе не знаех какво да кажа. А очевидно двете вампирки се познаваха, но със сигурност не ми изглеждаше, че се харесват. Не знаех дали причината беше в това, че новодошлата беше различно от Рашел, но ми се струваше глупава причина. вероятно беше нещо друго и все пак нямах правото да им се меся. Дори не знаех в какъв конфликт са замесени.
- Ако...ви преча, ще си вървя. - промърморих аз, като стрелнах и двете "момичета" с поглед, след което отново се загледах с празен поглед в дърветата, които ни обграждаха.

Вижте профила на потребителя

6 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 10:33 pm

-Eстествено, че не ми пречиш. Даже ми е много приятно с теб.
-И аз нямам против! - намеси се Саманта и веднага седна от другата му страна.Игнорирах я.
-Джейс, Саманта е от онези вампири, които се хранят с животинска кръв. -изрекох "животинска кръв" с най-погнусения глас, който можех да извадя.
-И какъв ти е проблема? -попита настървено тя и се изправи. -Не преча на никого.
-Да, но пречиш на мен, така че по-добре върви да си ловиш зайците.
Тя изсъска и скочи.

Вижте профила на потребителя

7 Re: Езерото on Съб Юли 17, 2010 10:43 pm

Сам оголи зъби и се приведе, готова за борба. Само част от секундата и отне да разбере, че няма смисъл да се бие с Рашел. Седна на земята, кръстосвайки крака и се усмихна лукаво. Погледа `и беше насочен към вампирката, но всъщност се концентрирваше върху прачето скала отзад. "Момчето" стоеше напрегнато и наблюдаваше сцената пред него.
- Явно ще предвидиш какво ще си се случи, ако се заяждаш с мен, миличка? - усмихна се отново Сам. Този път самодоволно.
Рашел се изсмя, а камъкът зад нея започна бавно да се издига във въждуха.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

8 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 2:53 am

След като трябваше да се задоволя с онзи противен турсит,тъй като хейли бе забравила да вземе банки кръв от болницата и след като попаднах на още три вампирки нищта изглежда се заформяше все по-ужасна и по-ужасна.Реших да поплувам малко колкото и глупаво да звучи,винаги съм се успокоявала чрез плуване.Знаех че по това време на езерото няма да има никого,затова реших да отида там.Още с приближаването усетих три вампирски миризми. Супер просто,две от тях ми бяха познати.Едната бе на Рашел,другата,която като мен бе прекарала известен период от вечността си при изтънчените Волтури,а другата е другата бе на онази "вегетарянка" която много обчаше да се заяжда.През останалите две секунди,в които тичах към езерото се сетих как винаги съм смятала "вегетарянките" за слаби вампири.Нямаха смелост да приемат това което са и което винаги ще бъдат и да живеят с тази мисъл.Не че обожавах да убивам,но ми беше забавно,когато съм на криво.Иначе банките от болницата идеално ме задоволяваха,вкрайна сметка защо да пия кръв от зайци,като мога да пия човешка?Щом отидох там видях че пак се заяждат.Решх да ги изненадам и застанах между тях изведнъж.
-Пак ли вие? *казах отегчено аз след което се изхилих леко гадно*
-Здравей Грета!*поздрави ме Рашел с лека усмивка,знаех че това че съм била при Волтури ще спечели симпатиите й*
-Я гледай ти,още едно чудовище се появи!*изхили се подигравателно Саманта*
-Ооо,моля те не ми е до теб сега!Или предпочиташ да отида да ти хвана една катеричка,тъкмо ще отида да ги поздравя отдавна не съм си говорила с тях!*направи жална физиономия след което се изхилих,а Рашел погледна доволна*
-Не се закачай с мен Грета!
-Ауу уплаши ме!

Вижте профила на потребителя

9 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:07 am

Саманта беше свикнала с вампири, които се смятат за нещо повече от вампирите-вегетарианци. Не обърна внимание на "шегата" за катеричката. Скалата все още си беше на няколко сантиметра от земята и си висеше, чакайки заповед. Хипотетично казано.
- Не се закачай с мен, Грета! - предупреди я Сам.
- Ауу.. уплаши ме! - подигра се Грета.
Чернокосото момче се подсмихна на сърказма `и.
- Да не би да смяташ, че не мога да те убия? Тук и сега? Дори и приятелката ти да те защити? - на свой ред Сам се изсмя подигравателно. - Питай "кралицата", че не греша - Саманта кимна към Рашел, казвайки думата "кралица". - Все пак вижда бъдещето - заключи тя.
И двете ме погледнаха злобно. Грета оголи зъби и изръмжа.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

10 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:13 am

Грета оголи зъби и изръмжа.В този момент получих видение как огромна скала, управлявана от префърцунената вегитариянка удря Грета.След секунда видението беше същото, но скалата удряше мен.После Грета. И отново мен. Очевидно вамприката не беше решила коя още да повали, затова се обърнах светкавично и успях да видя как скалата лети към мен. Отместих се и избутах Грета в страни. Изсъсках посока Саманта и приклекнах в скок.

Вижте профила на потребителя

11 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:20 am

-Много си позволяваш,кучко!*видях че Рашел е приклекнала в скок,затова и аз направих същото*
-Мислите си,че ще можете да ме победите,та аз местя предмети скъпа!*прати ми въздушна целувка и се подсмя*
-Не бъди толкова уверена в себе си,заек такъв!*обади се Рашел* все пак аз виждам в бъдещето,едва ли ще си позволя да те нападна ей така!*ухили се тя а саманта се поколеба за миг*
-Какво има, изплаши ли се? *ухилих се аз*
-Аз никога не се плаша!
-Хайде тогава!*бързо се отплепих от земята и се насочих към Саманта, тя направи също макар че на очаквах и накрая се озовахме на земята*
-Боже!*почнах да се смея аз*
-Нали!*каза тя и също се захили,както си лежахме на земята.Не знаех какво става просто се хилихме*
-Хей,какво ви става полудяхте ли? До преди малко щяхте да се избиете!*опитваше се да звучи сериозна Рашел но се виждаше леката й усмивка*

Вижте профила на потребителя

12 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:33 am

-Хей,какво ви става полудяхте ли? До преди малко щяхте да се избиете! - попитах ги, опитвайки се да се държа сериозно. След секунда започнах да се смея. Двете се изправихме и седнахме на камъните. Тогава Грета каза:
-Това е глупаво.
-Кое? -попитах, въпреки, че отлично знаех отговора.
-Да се бием само защото Сам е вегитарианка.
-Хеей! Не съм виновна, , че е решла да се прехранва с къртици.
Саманта пак изсъска, но чак толкова злобно

Вижте профила на потребителя

13 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:48 am

Грета се обърна към Саманта.
- Сериозно, защо се храниш с кръвта на животните? - попита. Рашел също наостри уши, за да чуе отговора.
- Ама вие никога ли не сте срещали такива като мен?
- Аз не съм - отвърна Рашел.
- Всъщност, през първите си години живях при семейство вегетарянци.
Очите на Сам се разшириха от изненада, а Грета се разсмя.
- Ти? Шегуваш ли се?
- Не. Прибраха ме, но аз избягах. Не можех да живея с малката им диета.
- Да, знам, но с времето се свиква.
- Е? Не отговори на въпроса - обади се Рашел настоятелно. Сам можеше да усети любопиството `и. Сигорно в този момент `и се искаше да види миналото, а не бъдещето.
- Харесвам златистия цвят - каза Самата и се подсмихна.Последната промяна е направена от Саманта Страйт на Нед Юли 18, 2010 7:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

14 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 3:53 am

-Лелее ти си била забавна!*обадих се аз но се опитах да се прозвуча с най-гадния си глас*
-Грета.. не си мисли че само ти пускаш нескопосани шеги!
-МОЛЯ? *изправих се* Шегите ми не са нескопосани,а и ти каза "не си мисли че САМО ти пуска... " което е офицялно признание че твоите са нескопосани! *лепнах една усмивка и сложих едната си ръка на кръста като се наклоних леко на другата си страна*
-Не е вярно!*озъби се леко Саманта но не злобно както преди*
-Хейй ,но ти въпреки всичко не отговори на въпроса Саманта!! *обди се Рашел леко засмяна*

Вижте профила на потребителя

15 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 7:00 pm

Саманта се замисли за момент. Обикновенно не говореше за тази част от живота си с който и да е било вампир.
- Просто не искам да убивам хората. Не искам да съм чудовище - отвърна Сам. - Като вас - заяде се тя.
Грета избухна в смях. Сам се ядоса и изръмжа.
- Нещо смешно ли виждаш?
- Скъпа, няма как промениш същността си. Ти си това, което си. Радвай се - каза Грета.
- И реши, че можеш да започнеш с начина си на хранене? - попита Рашел.
- Нима не сте се хранили с месо в човешките си години? - на свой ред Сам се усмихна.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

16 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 8:39 pm

-Eстествено, че съм яла месо - казах - и продължавам. -засмях се аз. -Една от приятелките ми тогава беше вегиатарианка. -гласът ми леко започна да трепери. -Но! -каквото минало, заминало.
Те сякаш леко се озадачихо от бързата смяна на настроенията ми, попринцип товая беше присъщо за новородени. Затова се обърнах към тях весело:
-Плува ли ви се? -запитах сочейки с поглед езерото..

Вижте профила на потребителя

17 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 8:53 pm

В този момент очите на Рашел се втренчиха в нищото, разширени. Сякаш се беше откъснала от света, сякаш не беше тук. Беше получила видение.
Миг по-късно Саманта измръмжа, усетила неприятната миризма. Не `и беше нужно да прочете мислите на Рашел, за да разбебре какво е видяла. На близо имаше върколак. Оголи зъби в очакване и обходи дърветат с очи.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

18 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 9:05 pm

ООО днес е прекалено слънчево.Писна ми да седя тук,но къде да отида??Сетих се ще отида при езерото там е най безопасно в момента.Тъкмо приближавах езерото и усетих четири вампирски миризми.Прочетох мислите на две от вампирките.Едната беше като мен,хранеше се с животинска кръв.Когато прочетох мислите на другата разбрах две неща:1-во можеше да вижда бъдещето и ,че към езерото се е запътил върколак.

Вижте профила на потребителя

19 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 9:23 pm

Трите се изправихме и застанахме в одбранителна поза, в посока миризмата на върколака. Междувременно се чудех защо, по дяволите, някой върколак ще иска да ни закача..не им бяхме на територията. Тогава получих още едно видение - върколака застанал срещу нас, но в картинката присъстваше и още една руса вампирка. В този момент мускулестото момче излезе от сянката на дърветата, а аз изръмжах заплашитлно.

Вижте профила на потребителя

20 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 9:38 pm

- Какво правиш тук, куче? - извика Саманта, сгърчила нос от миризмата на момчето.
- Нима кръвопийците вече се разпореждат с територията на града? - попита той и се подмисхна фалшиво.
- По-добре внимавай, мелез! - предупреди го Сам.
Той присви очи.
- Не си мислете, че като сте заедно, ме плашите.
- Не сме - бързо отсече Сам. Може би грубо, но не я интересуваше дали ще се обидят другите. Не бяха заедно. - Но, ако желаеш да се пробваш, мога и сама да приключа с теб - оголи зъби.
В този миг във въздуха се разнесе миризмата на нов непознат вампир. Върколачето настръхна. И на него не му беше приятна миризмата на враговете си.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

21 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 9:43 pm

Появих се от гората много малко след като вълчето се беше появило.Минах набързо покрай него и отидох до другите вампири.Можех да прочета мислите му.Беше доста объркан.

Вижте профила на потребителя

22 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 9:55 pm

- Какво правиш тук, куче? - извика едната от тях, сгърчила нос.
- Нима кръвопийците вече се разпореждат с територията на града? - попитах аз и се подмисхнах фалшиво.
- По-добре внимавай, мелез! - опита се да ме сплаши първата.
Присвих очи.
- Не си мислете, че като сте заедно, ме плашите.
- Не сме - бързо отсече. - Но, ако желаеш да се пробваш, мога и сама да приключа с теб - оголи зъби.
В този миг във въздуха се разнесе миризмата на нов вампир. Настръхнах. Беше ми приятна миризмата на враговете.
-О, компания. Тъкмо ще стане по-интересно-усмихнах се. -Е, коя ще е първа?-попитах. От тях излезе напред..

Вижте профила на потребителя

23 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 10:32 pm

-Е, коя ще е първа?-попита.
Веднага излязох напред, Какъв глупак!
- Няма да е толкова лесно, вълчо!"-каза Сам, когато приклекнах за скок.
Усмихнах се зловещо и видях в бъдещето как вълкът скача и се опитва да ме нападне от дясно. Точно в този момент глупавото момче се трансформира и скочи срещу мен. Отблъснах се във въздуха над него и го сграбчих за гръдния кош. Приземих се и го запратих в края на поляната. Той успя да се задържи на крака и отново се опита да ме нападне. Предвидих хода му и отново отскочих встрани, когато се обърна, се завъртях и го ритнах в таза. Той отхвърча назад. Изръмжах му, приведена и му казах:
-Май не е толкова лесно, колкото преполагаше,а?

Вижте профила на потребителя

24 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 10:46 pm

Върколакът се изправи отново на крака, все едно нищо му нямаше. Изръмжа, а Саманта избухна в смях. Видя как Рашел се подсмихна, а вълка изгледа свирепо Сам.
- Иска да се бие с теб - обади се новата вампирка, гледайки към Сам.
- Страхотно - Сам се изправи, но реши да смени тактиката. Все още нямаше да влиза в пряк двубой. Излезе в свободното място между вампирките и върколака и седна, кръстосвайки крака. Рашел се разсмя. Май беше видяла какво щеше да стане.
- Чуди се какво правиш - обади се отново вампирката.
- Хайде де, нападай ме - Сам се обърна към върколака. - Ако ти стиска, разбира се - добави.
Върколака се хвърли срещу нея, но се строполи на земята, сякаш се беше ударил в невидима стена. Изправи се и отново атакува Сам, безуспешно. Този път си стоеше във въздуха, на около един метър разстояние от земята и се опитваше да се освободи. Сам се разсмя, както и останалите.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

25 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 10:53 pm

Всички се разсмяхме,а върколака беше бесен .Искаше да ни унижтожи,но знаеше,че сам няма да може.Стана ми малко жал за него като видях какво се е случило с братята му...

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите