Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Езерото

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

26 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:09 pm

"Няма да мога да ги победя, освен ако.."-хрумна ми една идея. "Нададе се" вик за помощ откъм гората. Тръгнах на там и за секунда се озовах на някаква поляна. Скочих върху клоните на бора, който беше наблизо.
-Помагайтеее-извиках на вампирките-трябва да помогнете!-Чуха се стъпки на бързо приближаващи се същества. Огледаха се, но нямаше никой. Обърнаха се на три страни. Беше времето да го направя. Скочих в кръга, който бяха образували. Хванах ги и трите така, че не можеха нищо да направят.
-Е, признавате ли се за победени? Ако не си признаете ще ви държа така докато стомахчетата ви не закъркорят, гладни за кръв. Удобен избор-да си признаете-казах като затегнах хватката си.

Вижте профила на потребителя

27 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:20 pm

Саманта избухна в смях.
- Да не си мислиш, че си ни победил? - попита през смях. - Нека ти изясня нещата, куче! Първо: само с едно движение мога да ти изпучупя костите; второ: ако те ухапя, краят ти ще е в гробищата; трето: не забравай, че не съм обикновенна вампирка - Сам кимна и към другите. - Както и те. Грета? Ако искаш и аз мога --
- Вече се заех - прекъсна я тя, стиснала очи. Миг по-късно върколакът се гърчеше на земята и мъчително виеше.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

28 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:28 pm

Естествено, Грета използваше дарбата си и вълкът преживяваше болката си отново и отново.
Трите се засмяхме, другата вампирка, която четеше мисли се сви на земята. Преживяваше болката с него. Грета я видя и спря.Заедно с нея и вълкът спря да се гърчи на земята. Русокосата се изправи ни погледна с измъчен поглед. Тя го съжаляваше..
-Да, съжалявам го. -потвърди тя мислите ми. Обърна се и се затича, след по-малко от секунда вече я нямаше.
Вълкът на земята постепенно придоби човешкия си вид, но остана да лежи там. Трите се спогледхме.
-Май..май е по-добре да тръгваме.

Вижте профила на потребителя

29 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:38 pm

Рашел отново получи видение. Този път се усмихна, доволна. Сам вдиша и усети човешка миризма. Завъртя очи.
- Като по поръчка - отбеляза госпожица Волтури.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

30 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:44 pm

Хайде да ловуваме! - ентусиазирано предложих, но изведнъж се сепнах. Саманта беше вегитарианка.
-Сиурна ли си, че не искаш да дойдеш? - попита я Грета
-Абсолютно - потвърди и се обърна. -Ще си наловя някоя пума -каза тя и скочи. Чух я как се приземява по-надълбоко в гората и двете с Грета се спогледахме. Повдигнах една вежда и двете се засмяхме. Отново вдишах аромата на свежата човешка кръв и двете с Грета се затичахме към вечерята.

Вижте профила на потребителя

31 Re: Езерото on Нед Юли 18, 2010 11:50 pm

Саманта пое към Форк. Още не беше гладна и реши да не ловува днес. Щом излезе от гората, тръгна с човешка крачка, колкото и невероятно дразнещо да е.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

32 Re: Езерото on Чет Юли 22, 2010 11:41 pm

Лия беше изморена от състезанието по тичане, което направи с върколаците от глутницата си. За да ги надмине всичките трябваше да вложи цялата си енергия и сега беше изтощена. В такива моменти имаше нужда да се разхлади и какво по - добро място за това от езерото?
Стигайки до него, момичето свали набързо дрехите си и се топна вътре. Поплува малко и когато вече бе решила, че е по - добре , излезе от водата. Бързо се облече, но реши да не си тръгва още, а да поостане малко. Беше необичайно тихо и пусто, наоколо нямаше вампири и защо да не се възползва от този страхотен шанс.
Лия се подсмихна и седна край езерото, облягайки се на едно дърво. Гледаше водата, докато в един момент клепачите й натежаха и само се затвориха. Лия бе потънала в дрямка..край езерото.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

33 Re: Езерото on Чет Юли 22, 2010 11:49 pm

Макар да бях вампир обичах да плувам.Затова реших да се отбия при езерото.Затичах се с пълна скорост натам когато една отвратителна миризма прониза обонянието ми. За бога нима имаше върколак? Ужасс!Едва не се задавих.Не бях виждала върколак от преди около 50 години-когато убих един.Направо се задушавах при тази миризма,наистина ми трябваше противогаз.И въпреки всичко реших да отида да видя мръсното и смрадливо куче и да се подразня с него.След секунда бях там.Боже!Върколака беше момиче?Това за първи път го виждах.Още по-зле. Изведнъж се обадих:
-Мислех че противните псета спят само в мръсни колибки навънка?*изхилих се подигравателно, а тя отвори очи *

Вижте профила на потребителя

34 Re: Езерото on Пет Юли 23, 2010 12:16 am

Всичко вървеше прекрасно, докато..докато не се появи онази задушаваща миризма , а после и нейният притежател. Естествено! Лия се сети колко мразеше някой да прекъсва съня й, но в момента беше много уморена, че да убива. Не й се занимаваше.
- Е, очевидно грешиш. - отвърна Лия с отегчена физиономия и огромен сарказъм.
- Аз пък си мислех, че долните пиявици си имат собствено езеро в двора, за да идват тук на общественото... - каза Лия и изсумтя. Нали всички пиявици живяха в разни огромни палати с адски грозни и натруфени помещения и прекалено много празно пространство. Разбира се, че Лия предпочиташе да живее в мръсна колибка. Но това си беше въпрос на принципи.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

35 Re: Езерото on Пет Юли 23, 2010 12:32 am

-Ууу,ще играем твърдо,а? *ухилих се аз и се подпрях с ръка за дървото*
-Моля те,разкарай се.. задушаваш ме!*каза спокойно върколачката*
-Изивнявай,но вие миришете на мръсни кучета не ние !*ухилих се аз*Трябва да си нова.. не съм те усещала друг път!
-Какво ти пука?
-Хейй доги един въпрос.. вие живеете в Ла Пуш нали? Там има плаж,защо идваш в гората? *усмихнах се самодовлно защото знаех че я дразня*
-Просто ме остави,опитвам се да си почина,пиявицо!*изсъска тя*
-Олеле ужас,настръхнах!*засмях се аз а тя ме изгледа студено* Добре спирам!*казах аз макар да не го мислех съвсем* Аз съм Грета,прият *спрях се* Всъщност не ми е приятно но все пак... *ухилих се аз*
-Лия... *въздъхна тя*

Вижте профила на потребителя

36 Re: Езерото on Пет Юли 23, 2010 12:44 am

Всъщност защо ли трябваше да се представя. Пиявицата определено имаше голям късмет, че се появи точно днес.
- Впрочем..Да, нова съм. И ако това ще те зарадва, не съм сама! Останалите от моята глутница също са тук! - каза Лия, подсмихвайки се самодоволно.
- Има и още смрадливи псета?! Ужасс!! - каза пиявицата с отвращение при мисълта, колко по - задушаваща би могла да е миризмата, ако и те са тук.
Лия се усмихна триумфално, но скри усмивката от погледа на вампирката. Замести я с отегчена физиономия.
- Да, наистина си късметлийка, че не съм с останалите..Иначе вече щеше да се задушиш.. Е, нищо де. мъртвите не умират втори път. - отбеляза Лия и сви рамене.
- Е, няма ли да се топнеш във водата? Може би тогава няма да ти мирише толкова гадно. - предложи Лия и се усмихна с крива усмивка.Последната промяна е направена от Лия на Пет Юли 23, 2010 4:12 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

37 Re: Езерото on Пет Юли 23, 2010 3:39 am

Бягах из гората, като се надявах скоро Лия да се върне във вълчата си форма ,за да мога отново мислено да се заяждам с нея. Беше невероятно да й ровя в главата, но разбираше минусите идваха от това, че и тя можеше да го прави. Е нищо, бях свикнал. Важното беше да не ми е толкова скучно, защото когато ми станеше скучно бях готов да се подиграя с всеки който срещна. било то човек, вампири ли друго същество.. Като заговорихме за вампири... Усетих един смърдящ наоколо и забавих ход, за ад разбера от къде идваше вонята. От езерото. Забих лапи в земята и промених посоката си. Стигайки езерото разбрах, че там беше и върколак, по- точно Лия. Хм, а какво ли правеше тя в компанията на кръвопиец? За да разбера се трансформирах обратно в човек и бързо надянах дънките, които висяха здраво завързани за задната ми лапа. Приближих се до двете момичета и застанах до Лия.
- Хей, що за компания имаш? Не се ли задушаваш? - попитах Лия, като допрях с лакът рамото й, но тя побърза да се отърве от тежестта ми.
- Ти пък какво търсиш тук? - измърмори тя и ме стрелна с вледеняваш поглед, който ме накара да се усмихна.
- Ааа, нищо. търсех си компания.. - отвърнах с невинен поглед и отново се подпрях на рамото й. Този път Лия бе така любезна да ме избута изцяло от себе си, без да се опита да се срита в слабините, както обикновено правеше. може би сега я беше срам да го направи в присъствието на вампир.
- Та..от кога дружиш със кръвопийците не разбрах? - попитах Лия, разбира се знаех какъв ще бъде отговора, но трябваше все някак да си убивам времето.

Вижте профила на потребителя

38 Re: Езерото on Пет Юли 23, 2010 4:49 pm

Хей,ало!*засмях се * И аз съм тук!*изсмях се самодоволно,а върколака ме изгледа странно*
-Добре *въздъхнах аз* Дори когато се опитвам да бъда мила с вас,вие се държите като идоити!*завъртях очи и леко си вдигнах ръцете,след което се настаних до Лия*
-Не забравяш ли нещо? *Лия извъртя глава и ме погледна с една вдигната вежда*
-Каквоо?
-Че сме смъртни врагове? *Вдъгна една ръка момчето върколак*
-Е,добре де!Но защо просто не загърбим това? Опитвам се да бъда мила? Нали попринцип ние ви мразим повече? *въздъхнах*
-Не, всъщност-ние ви мразим повече!*обади се върколака като се заяде, а аз се изправих и застанах пред него*
-Оу, нима?
-Да,проблем?
-Мне,никакъв *вдигнах показалеца си пред лицето му* освен теб *наклоних глава на една страна*
-Ами, тогава имаме голям проблем!
-Така ли и защо?
-Защото ти си моят проблем също!
-И какво сега!
-Дай да си уредим сметките!
-Искаш да се бием ли? *ухилх се аз,дори нямаше да се бия с него просто щях да се разровя в миналото му,и вече бях намерила подходящия спомен*
-Хайде пробвай се с мен!
-*Лия се изправи* НЕ! Грета недей!
-Какво става? За какво говориш? *момчето гледаше объркано*
-Нищо!*прехапах устна и се обърнах на другата страна* Просто .. дарба! *ухилих се *
-Дарба? *той ме изгледа учудено*
-Няма значение!*седнах отново*
-Хайде,разкажете ми малко за вас!*ухилих се*

Вижте профила на потребителя

39 Re: Езерото on Пон Юли 26, 2010 3:28 am

Изсумтях срещу кръвопийцата и се обърнах към езерото. Ама че воня, не можех да я игнорирам, а така ми се искаше.
- От какъв зор ще ти разказвам нещо за себе си? - промърморих аз и погледнах вампирката с ъгълчетата на очите си.
- А и нали спомена, че имаш дарба? Тогава вероятно няма смисъл да си хабим времето с празни приказки. - допълних и ритнах едно камъче към езерото.
Не можех повече да понасям тази миризма..Дори Лия не можеше да я притъпи поне малко.
- Е, приятно прекарване..на езерото. - обърнах се към ухилената госпожица и завъртя очи в кръг.
- А ти..вземи си намери по свястна компания..! - измърморих към Лия и се отдалечих малко, след което се превърнах във вълк и не след дълго се бях изгубил сред многото дървета.

Вижте профила на потребителя

40 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 3:29 am

Двамата с Моника се разхождахме дълго време.
Сигурно си е помислила,че ще ходим някъде в Ла Пуш.Всъщност мислех да отидем някъде в Ла Пуш,но в последния момент се сетих,че трябва да я заведа тук.
-Ето,пристигнахме. - казах аз и се усмихнах. - Не е особено хубаво,но е сред природата,а и много пъти съм идвал тук...сам,за да се усамотя с мислите си. - казах аз и седнах на един огромен камък,потупах мястото до себе си.Тя се поколеба,но накрая седна.
-Е,харесва ли ти тук? - попитах я аз и се засмях,а после се загледах в очите `и.

Вижте профила на потребителя

41 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 3:47 am

Огледах се наоколо, мястото беше невероятно. Обичах природата, без значение в кое кътче. винаги се чувствах като себе си, не се задушавах, а и не бях в присъствието на много народ. За мен едва ли съществуваше по-голямо спокойствие от това. Усмихнах се и след малко дочух въпрос, сетих се, че не бях сама.
- Е, харесва ли ти тук? - ме попита Тайлър, сините ми очи веднага се срещнаха с неговите- тъмни и блестящи, красиви като нощта. Малко се забавих с отговора, за миг бях като хипнотизирана, но този път не от природата. Може би просто си въобразявах.
- О..Да! Много е красиво! Прекрасно е...- прошепнах накрая и се опитах да сваля очи от момчето до мен, защото вече чувствах как бузите ми горят. Ако се бях изчервила точно сега... Май трябваше да се скрия някъде.. Не, беше прекалено детинско. Отметнах една от къдриците си назад, като започнах нервно да преплитам пръстите си в друга, а погледът ми бе забит в земята.

Вижте профила на потребителя

42 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 4:03 am

Усмихнах `и се.
-Ами...ти имаш ли,такова...хъм...приятел? - попитах я аз,като се загледах в езерото.След малко скочих и взех един просък камък и го метнах,накрави няколко подкока,след което се потопи. - Имам предвид гадже? - попитах я веднага щом,седнах отново са студения камък.Ръката му се стисна около единия ръб на камъка.Стиснах го толква силно,че направо ми се предаде,озова ми се в ръката за секунди,пуснах остатъците,от това,което преди малко е било камък. - А имаш ли други братя и сестри? - попитах я опитвайки се да премахна въпроса за гаджето,беше тъпо,но го бях казал,нямаше връщане назад.Погледнах я,и зачаках да вдигне поглед.

Вижте профила на потребителя

43 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 4:35 am

Въпросът му ми дойде като гръм от ясно небе. Точно в най-неподходящия момент, вече със сигурност щях да се изчервя, ако до сега не бях.
- Ъм..Нито едното нито другото..- отговорих леко запъвайки се, гласът ми беше прекалено слаб, затова прочистих гърло и закрих бузата си с ръка. чувствах се достатъчно глупаво, надявах се да не бе забелязал пламтящите ми в няколко нюанса на розовото бузи. Усещах погледа му върху мен, накрая се престраших да го погледан, но направих грешка. Сините ми очи застинаха на място, сякаш не можех да преместя поглед от неговите. Усетих как корема ми се свива, но не беше от болка, беше нещо коренно различно. бузите ми пламнаха още повече, имах чувството, че ще изгоря. Имах нужда да си наплискам лицето със студената вода от езерото, но в момента просто не можех да помръдна. Бях вперила поглед в момчето пред себе си, питайки се какво става с мен.

Вижте профила на потребителя

44 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 3:48 pm

Погледнах към нея.
Тя се изчерви,но защо,като няма никаква причина за това.Погледнах към нея,какво ставаше изобщо тук и сега.
Да не би въпроса ми да е бил прекалено личен?
Огледах се,след което се приближих към нея.
-Виж,извинявай! - започнах аз и се опитах за разкрия лицето `и.Тя не ми позноли,а и аз не я насилвах. - Добре,виж,как да ти се извиня? - попитах я.След още малко дъране,лицето `и се откри.Беше все така хубаво и нежно,както си го спомнях.Само дето беше леко изчервена,което се случваше и с мен понекога.Приближих се още малко.
Лицата ни бяха на сантиметри,още малко,още малко...
Телефонът ми иззвъня.Отдръпнах се и станах.
-Казвай,Лия! - казах аз с леден глас. - Да,Моника е с мен! - казах аз. -Добре идваме! - приключих с разговора и напъхах обратно телефона.
Обърнах се към Моника:
-Хайде,време е да тръгваме! - казах и се усмихнах,нещо,което не подхождаше,ама изобщо на случилото се преди малко.

Вижте профила на потребителя

45 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 4:45 pm

Какво беше станало току що? Защо се чувствах толкова замаяна, сякаш имах световъртеж? Дишането ми също се бе учестило. И всичко това стана, защото..защото за малко не се целунахме? Опитах се да регулирам дишането си, но без особен успех. Когато се опитах да стана, краката ми бяха омекнали. Чудех се ,дали не съм хванала някакъв вирус, но нямаше от къде. Знаех какво трябваше да е, но не исках да го призная. Все още не бях готова да го призная пред себе си. Някак успях да се взема в ръце, въпреки симптомите, които последваха след случилото се преди малко и отидох пир Тайлър.
- Аз..- започнах, като разбира се гласът ми отново се изгуби и затова прочистих гърло. - Искам да ти благодаря, затова че ме доведе тук..И изобщо за хубавия ден. - довърших накрая и се усмихнах вяло. Все още бях замаяна, а и това че бях близо до него в момента изобщо не ми помагаше да съм толкова сдържана. Дори не знаех къде отивахме сега.. Дали при Лия или някъде другаде..Сякаш просто не бях на този свят.

Вижте профила на потребителя

46 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 5:01 pm

Погледнах към нея.
Явно беше доста уморена.Явно на хората не им понасят дългите разходки и дългите разговори.
Усмихнах се на Моника,след което я погледнах.
-Ама,какъв хубав ден,то деня още не е минал,след малко тръгваме на гора,там ще се забавляваме,Джейкъб ще изяде цялата храна...ще е супер,а и няма да има кръвопиец,който да иска да те убие,а и ще сме повече хора,тоест вампири и върколаци. - казах и се засмях.Погледнах към нея.Тя се залиташе,сигурно всеки момент щеше да падне. - Чакай,добре ли си? - попитах я аз.Тя се хвана за главата.Аз я хванах и вдигнах на ръце. - Спокойно,не ми тежищ,а и така ще стигнем по - бързо,да знаеш,колко мрънка Лия,коато някой закаснее..... - казах аз и се засмях.

ПП:Напиши още едно мнение тук!

Вижте профила на потребителя

47 Re: Езерото on Пет Юли 30, 2010 5:09 pm

Той ме вдигна на ръце..това май ставаше вече за втори път. Не асимилирах много от нещата, които ми говореше, надявах се да не съм изпуснала нещо важно, което е трябвало непременно да чуя.
- Ъм..Ясно. - измърморих аз, без дори да знам с какво се съгласявам, за сега оставях нещата в неговите ръце. та дори самата аз бях в неговите ръце, но така се чувствах доста по-сигурна, отколкото на краката си. Беше прав, че ще стигнем по-бързо, защото аз единствено забавях движението. Надявах се когато стигнем вече да не съм толкова замаяна, но близостта ми с момчето ме омайваше още повече. Как това беше възможно? На мен ли ми се струваше, или се беше напръскал с нещо, което може да ти завърти главата..

Вижте профила на потребителя

48 Re: Езерото on Вто Авг 03, 2010 1:29 pm

Тази сутрин отидох на езерото да го разгледам защото само него не съм гледал.Когато стигнах беше много красиво.Реших да го погледна и от горе.Трансформирах се на дракон и го разгледах и от горе.

Вижте профила на потребителя

49 Re: Езерото on Вто Авг 03, 2010 1:33 pm

След престоя ми в сладкарницата на следващата сутрин реших да се поразходя малко и отидох на някакво езеро.Вчера момичетата ми бяха разяснили долу горе градът.Улучих пътя,озовах се на точното място.В небето забелязах дракон - хмм...може би това беше зооморфа Алвин.Вчера се запознах и с него, той ми обясни, че може да се трансформира в дракон и да това беше със сигурност той.Отидох малко по-нататък и му помахах, за да ме види.Получи се,Алв ме видя и се запъти надолу.През това време чух стъпки.Зачудих се кой ли може да е?..

Вижте профила на потребителя

50 Re: Езерото on Вто Авг 03, 2010 1:39 pm

Тази сутрин станах рано,нямаше какво да правя и реших да се поразходя докато Дан и Ед гледаха телевизия.Сетих се,че скоро не съм ходила на Езерото и веднага тръгнах на там.Пристигнах и видях Ванеса и Алвин.
-Здрасти Ванеса,Алвин.
-Здрасти Белс.-отговориха те

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите