Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

КЛАН ВОЛТУРИ

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1КЛАН ВОЛТУРИ Empty КЛАН ВОЛТУРИ on Пон Авг 16, 2010 2:58 am

Волтури са фамилия. Една много стара, много могъща фамилия от вампирите. Те са нещо като кралската фамилия за светът на кравопийците. Никой не дръзва да ги предизвика, освен ако не иска да умре. Съществуват хилядолетия наред.
По принцип не е.. обичайно за вампирите толкова много от тях да живеят заедно на едно мято. Вампирите по правило се движат сами или по двойки. Семейство Кълън е най-голямото сборище с едно изключение. Волтури. Първоначално са били трима - Аро, Кай и Марк. След време към тях се присъединили две женски и сега петимата са едно семейство. Но петима са само в семейството. Постоянната им охрана се състои от девет човека. Има и приходящи, сменят се. Членовете на охрана не са обичайни вампири. Волтури са ги избрали заради способностите им - както физически, така и други.
Още, когато Румънците оправлявали вампирския свят, Аро основал Волтури и, когато те станали достатъчно силни, нападнали Румънците и ги унищожили. Измъкнали се само двама от тях - Владимир и Стефан.
Избягват конфронтацията, живеят си в града и го напускат само по работа. Работата. Има си причина себеподобните им да ги определят както кралска фамилия. През хилядолетията са възприели позицията на законодатели, което всъщност означава, че наказват нарушителите. И изпълняват задълженията си доста решително. Може да се каже, че расата им имат закони, но всъщност имат само едно ограничение. Трябва да пазят съществуването си в тайна. Волтури са направили много неща, за да гарантират стабилност във вампирския свят: премахването на безсмъртнити деца, контролирането на войните на юг и по заповед на Кай, след като веднъж едва не е бил убит от един варколак, избиването на почти всични варколаци.
Въпреки, че не напускат града, те се хранят. С човешка кръв. Охраната им носи храна отвън, понякога и от доста далеч.
Аро и Марк имат свръхестествени дарби. Аро от части притежава дарбата на Едуард Кълън, но е огранечен в известни отношения. И въпреки това, неговата е много по-могъща от тази на Едуард. Аро има нужда от физически контакт, за да чува мислите, но пък чува всяка мисъл, която някога е минавала през главата на обекта си.Марк може да вижда отношенията между хората, вампирите и т.н.
Както съм споменала и по-нагоре, охраната на Волтури се състои от все надарени вампири. Ето и някои примери:
Джейн има дарбата да създава нечовешка болка, когато погледне някой и се усмихне особено. Всъщност тя създава само илюзия - болката, която се чувства е единствено в главата на жератвата/мишената.
Алек може да направи така че да не чувстваш нищо. Дарбата му е по-бавна от тази на Джейн Волтури.
Рената Волтури - Ролята `и е от доста голямо значение, когато отидат на война. Дарбата `и е сходна с тази на Бела. Рената е личната охрана на Аро. Много практичен и силен щит срещу физическо нападение. Ако някой я приближи, тя един вид го отклонява. Притежава силата да отблъсква, макар да става почти незабележимо. Може да проектира щита си на няколко метра от тялото си. При нужда защитава Кай и Марк, но основният и приоритет е Аро. Разликата между талантите на Бела и Рената е, че Бела е чисто умствена защите. Ограничена, но силна. Може да блокира дарби като тази на Аро, Джейн или Алекс.
Благодарение на таланта си Алек и Джейн са много важни за Волтури.
Фамилия Волтури са твърде самоуверени и съвсем основателно. Когато решат да открият някого обикновенно не се затрудняват особено. Талантът на Деметри е да открива хора, затова го държат при себе си. Той е преследвач. Способностите му наподобяват на тези на Аро и Едуард. Той улавя.. вкуса или по-скоро звученето на нечий ум и го следва, Действа на огромни разстояния.
Челси може да разваляне или укрепва връзките на взаимоотношения, а Дидиме - съпруга на Марк и сестра на Аро - можела да прави всички около нея щастливи - нещо като аура на щастието. Поради тази дарба много хора/вампири се влюбвали в нея, но тя била влюбена само в Маркус. Те били много щастливи заедно и са мислели да напуснат Волтури, затова Аро тайно убил сестра си и използвал таланта на Челси, за да задържи Марк.
__________________________________________________________________________________

СБОРИЩЕ НА ВОЛТУРИ

Аро* - Сулписия
Кай - Атенодора
Марк* - Дидима /починала/

ОХРАНА НА ВОЛТУРИ

Алек*
Деметри*
Джейн*
Корин*
Рената*
Сантяго
Феликс
Хайди*
Челси* - Афтон*

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите