Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Онкология

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Онкология on Съб Юли 17, 2010 9:54 pm

В Отделението по Онкология се лекуват раковоболни.

Вижте профила на потребителя

2 Re: Онкология on Сря Юли 21, 2010 11:58 pm

Пристъпвах тихо зад жената, която от почти половин час ми обясняваше кое за какво е, как се използва, какво да ипам, какво да не пипам, защо не трябва да го пипам...След десетата минута просто ми писна и се опитвах да не я слушам. Очевидно нямаше достатъчно мозък в главата си, за да се досети, че щом работя тук, очевидно съм учила медицина. Слабо си примомнях човешките ми години и първите ми уроци по медицина, но след превръщанто ми реших просто да го науча. Въобще не съм и имала планове да използвам знанията си. Но след като отворих магазина за музикални инструменти реших, че ще е добър бонус към парите, които взимах от там. Естествено имах достатъчно пари в брой в къщи и в няколко банки в Италия, Франция и Швейцария, но тях използвах когато си купувах кола или нещо подобно.
След още няколко минути дрънкане, жената се обърна към мен:
-Ее..това е! Заповаш от утре в осем часа.
Принудих се да сложа приятелска маска на лицето си и се усмихнах. Благодарих й и се обърнах. Напуснах болницата и се запътих към центъра на Форкс.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Онкология on Пон Авг 02, 2010 11:02 pm

целият ден беше натоварен. Ако бях човек, сигурно щях да съм капнала от умора. но пък липсата на такава пък ме задължваше да вършя повечето работа, но пък и печелеше възхитата на екипа, с който работех. Не че ме интересуваше. Успях да спечеля минутка свободно време и вмъкнах в офиса. подпрях се на една от масите и се замислих. Днес бяхме приели пациент с подозрения за рак на бъбреците в начален стадий. правихме му изследвания, но резултатите щяха да излязат чак утре. изпитвах непознато чувство, което се загнездяваше в гърдите ми..пукаше ми за тези хора. боже! Каво ми ставаше? Не трябваше да ме интересува! Ами следващия път, когато отидех на лов се замислех за жертвата? Нямах никакво намерение да ставам вегитарианка. в този момент усетих поредния чифт контактни лещи да се стапя в очите ми и се почувсвах като слепец, който е прогледнах. Лещите ме дразнеха, но нямаше друг начин да се крия от хората. Погледнах часовника си - оставаше ми още половин час. Посегнах към чантата си и извадих кутийката си с лещи. Извадих ги и внимателно ги поставих на ретината си. Взех телефона си ( http://www.digitalgeeky.com/wp-content/uploads/2008/12/lg-env2-cell-phone.jpg ) и потърсих номера на Грета. Набрах я, но никой не ми вдигна. Прибрах телефона си, когато една от сестрите ме повика.

Двадесет минути по-късно излзязох на паркинга и се качих в поршето. Натиснах педала на газта и потеглих
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите