Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Саманта Страйт

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Саманта Страйт Empty Саманта Страйт on Съб Юли 17, 2010 2:25 am

Име: Саманта Джеймс Страйт
Години:138
- Физически: 16
Местоживеене: Форкс, САЩ
Снимка за описание: Саманта

Семейство:
- Майка: Сюзън Страйт
- Баща: Джон Страйт
- Брат/сестра: Кортни Страйт

Допълнително:
- Дарба: Може да мести всичко само с ума си.

Външен вид: Като всеки вампир, Саманта е с тебеширено бяла кожа. Макар, че е почтни невъзможно да се пробие, е мека и нежна като коприна. Очите, големи и детски, я различават от свебеподобните си. Вместо ярко червено, в нейните преобладават нюансите на златистото. Именно очите `и, дълбоки, способни да те накарат да ги гледаш с минути, я правеха да изглежда невинна, крехка, не зависимо колко опасна може да бъде. Устните `и винаги изкусително червени, сякаш крещяха "Захапи ме!". Косата `и, катранено черна, се спука малко над рамената.

Характер: Сам е различна, и то не само с начина си на живот или дарбата, която притежава. Някои биха я нарекли особнячка, но не я интереусва какво мислят останалите за нея. Което е по-добре. За тях. Ако я опознаеш, може да заключиш, че загадъчна и затворена. Дори странна, но това си е Саманта. Много лесно се ядосва и е избухлива. Държи се грубо, за да държи настрана "хората", но може и да е префектната приятелка. За съжаление тя няма такива. Външността `и e коварна. Не е това, което изглежда и може да се каже, е това е едно от предимствата `и. В повечето си битки е побеждалава с хитрост, а не със сила. И въпреки всичко, тя отказва да е чудовище. За това се храни с кръвта на животните и живее сред хората.

История: През 1856 година в Лос Анджелис, Калифорния в САЩ се родило обикновенно момиченце с необикновенна история. Тя била второто дете на Сюзън и Джон Страйт, наречено Саманта. Родителите `и са давали всичко от себе си, за да издържат семейството си и да осигоряват всичко на двете си дъщери. Въпреки това, и те като повечето семейства по онова време, имали финансови затруднения и Сам с по-голямата си сестра са били принудени да започнат работа още, щом навършат шестнадесет години.
Саманта не е като родителите си. В човешките `и години е била срамежлива. Забавлявала се. Била е една обикновенна тинейджърка. Детството `и минават добре до момента, в който се е превърнала в това, което е сега. Вампир.
Това се случило в една късна вечер през студената зима на 1872 година. Момичето се прибирало от работа, както всяка вечер. На няколко пресечки от дома `и е била нападната от два новородени вампири, жадни за кръв. Изплашена се е опитала да се бори, но безмислено. Имала е късмета нападателите `и да се обърнат един срещу друг, спорейки за кого ще е вечеря. Шестнадесет годишното момиче пропълзяло и по-някакво чудо се измъкнало от лапите на хищниците.
Чувствала силна болка на дясната китка. Викала за помощ, гърчела се на земята безпомощно, но никой не `и се притекъл.
Смътно осъзнала, че единият от кръвопийците още я преследвал и, пълзейки, се скрила в стара изоствена къща. Там прекарала три дена и три нощи в изгаряща болка. Стараела се да е тиха, колкото и невъзможно да е било. След като огаснал пожара и борбата в тялото и спряла, Сам разбрала, че вече не е същата. Че вече не принадлежи на човешки свят. Че вече е една от тях. От вампирите.
Никога повече не е видяла семейството си. Дори не е могла да сбогува. Била сама в големия свят, скитаща с агонизиращата жажда в гърлото си.
Години по-късно тя среща клан Денали. Сборище от вампири с различен начин на живот. Всички студенокръвни преди тях, които беше виждала, се хранеха с човешка кръв. Но това сборище не беше като другите. Те се прехранваха с кръвта на животните. Саманта ги е наричала жълтооки, заради цветът на очите им, какъв придобива по-късно. Въпреки, че "диетата" им не задоволявала напълно глада, била достатъчна, за да потушава временно жаждата. Сам следва примера им, надявайки се, че с това би допринесла поне малко на света. Отказва се човешката кръв, която поддържала очите `и ярко червени, и започва нов живот. Живот като на Денали.
След една година застояване при вампирите вегитарианци, Саманта отново тръгва на път, докато не се установява в малко градче на име Форкс. Там тя се старае да се смеси с тъплата и да помага на хората, до колкото е възможно.Последната промяна е направена от Саманта Страйт на Съб Юли 17, 2010 9:10 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите