Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Катрин Дюшан

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Катрин Дюшан Empty Катрин Дюшан on Нед Авг 15, 2010 12:20 am

Катрин Дюшан 2Ji01450
Име:
Катрин

Фамилия:
Дюшан

Вид:
Вампир-човешка кръв

Възраст:
17

Характер: Преди да стане вампир, Катрин е била мила и добра с околните, вършила е само добрини и кой би повярвал , но е била доста жертвоготовна. За жалост обаче никой не отвръщал на добрината и милото й държание със същото. Затова може да се каже, че момичето е опознало най твърдите страни на живота. Ето я и причината като вампир да бъде пълната си противоположност.
И ето я сега. Егоистична личност. С лошия си характер Катрин е напълно непоправима. Винаги постига това което иска, когато иска и както иска. Под милата й усмивка винаги се крие едно безсърдечно, жадно за кръв създание, което не би се спряло пред нищо ,за да получи всичко което иска само за себе си. Хитра е като лисица, умее да се измъква от всякакви ситуации или да пресъздава такива. Отлична актриса е, никой не може да предвиди някое нейно действие, дори и да чете мисли или да вижда бъдещето.

История: Катрин е родена в Мистик Форкс, но веднага след това някой я е откраднал, като е подкупил докторите да излъжат, че е мъртва. След това този някой или иначе казано вампир на име Стефан я отвел в Калифорния, където я оставил на прага на едно семейство, щях да се върне за еня когато била достатъчно голяма, за я превърне. Това семейство, което я отгледало и което се оказало най ужасното възможно.. Всички в него наели факта, че Катрин е оставена на улицата пред прага им и затова са я гледали от високо с много презрение и подигравка. Въпреки това те я отгледали, може би защото им е трябвала прислужница .. Когато Кат станала малко по голяма вече разполагала със собствена стая - Килерът. Мащехата й я карала да върши зялата къщна работа, за еня нямало почивка. Баща й винаги я биел, когато се върнел от поредната пиянска вечер с колегите от работата си. Братята и сестрите й непрестанно я унижавали и й се подигравали пред приятелите си. Всичко била като един безкраен кръговрат като в ада, който се повтарял непрестанно. Въпреки всичко, което преживявала Кат, момичето не се оплаквало. И нито веднъж не проклинало доведеното си семейство. Просто била твърде добра. Но един ден всичко се преобърнало. В къщата се нанесъл "чичо й", който се бил върнал от далечно пътешествие. Тогава бил на 38, а тя все още на 16. Той обичал да се забавлява, особено с красиви момичето, но не го интересувало нито на колко са години, нито дали да девствени или не. И така той хвърлил око на Катрин и точно на 17стния й рожден ден се опитал да я изнасили. От нищото обаче се появил Стефан, който успял да я спаси и убил "чичо й". Катрин избягала с него и той я превърнал. Стефан й показал един напълно непознат за еня свят, който отначало й се сторил прекрасен и съвършен, но само докато била с него. Скоро след като Стефан я научил на всичко на което трябвало, Волтури го убили, защото в миналото той бил направил нещо с което ги предизвикал. От този миг нататък, Катрин не е същата. Тя загърбва всичко и напълно се променя. Вече не й пука за никой и нищо, гледа само собствената си изгода и така за нея е добре, дори да е кучка. Последното нещо, което й е останало от Стефан е едно писмо. В него той разказва за семейството й както и й споменава, че има сестра -близначка. Кат прочита, че Мистик Форкс е родното й място и веднага решава да се върне там, след което първото което прави е да навести сестра си, която не остава очарована от същността й.

Допълнително:
Снимки на Катрин:
Щрак!
Щрак!
Щрак!
Дарба: Контрол над действията на което и да е създание. С прости думи, Кат можо само чрез мислите си да контролира движенията на живите същества , като например да накара някой човек да излее нещо върху себе си , без всъщност той самият да осъзнава какво прави. (това си беше само пирмер) ;Д
Дарбата й е толкова силна, че дори и щит не може да я блокира.

Вижте профила на потребителя

2Катрин Дюшан Empty Re: Катрин Дюшан on Нед Авг 15, 2010 12:25 am

Одобрена!

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите