Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Мелинда Грийн

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Мелинда Грийн Empty Мелинда Грийн on Пет Авг 13, 2010 3:57 am

Име:Мелинда Стюарт Грийн

Години: Човешки-17
Вампирски-130

Начин на хранене:Човешка кръв

Дарба:Електрически удар-излъчва електричество от цялото си тяло.Може да повали вампир за най-много една минута.Характер:Обикновено е доста зла,поне сред хората,но при нормалната си обстановка(т.е. сред вампири) се размеква и започва да се държи съвсем нормално.Обича дългите разходки сред дивата природа.Не е много дружелюбна към върколаците.Мрази да и подмятат шегички за блондинки.Хобито й е да ловува далеч от границите на страната си и да плува сред тигрови акули някъде извън предела на родината си и далеч от всички погледи.Живее сама в градчето Форкс.


История:Преди,когато Мелинда беше човек, често прекарваше времето си със своите приятели в градчето,в което живееше-Сиатъл.Беше предоволна от живота си,мислеше че има всичко.Но ето,че един ден,когато се връщаше от ежедневните си занимания,баща й й съобщи неприятна новина - че семейството й е изгонено от града, заради проблеми с тогавашния крал.Преместиха се в едно затънтено селце далеч от родния й град.И всичко това беше по вина на един мъж от Сиатъл наклеветил напълно невинния й баща.
Един ден тя реши да излезе и да се поразходи из околностите .Но когато се върна, видя че къщата им със сламен покрив беше подпалена от местните селяни.После тя не успя да оцелее напълно.Изпадна в мозъчна смърт,което означава че сърцето и все още работеше, но не и мозъкът й.Субъди се чак след четири дена,озовала се в новия си живот-живот като вампир. Оттогава тя се озлоби към хората и започна да ги ненавижда заради алчноста им,заради това бяха причинили на нея и семейството й, затова че я превърнаха в чудовище.


Външен вид :

Мелинда Грийн 2417683OПоследната промяна е направена от Мелинда Грийн на Пет Авг 13, 2010 4:07 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

2Мелинда Грийн Empty Re: Мелинда Грийн on Пет Авг 13, 2010 4:03 am

Одобрена! Добре дошла във форума!Мелинда Грийн Poodpiss
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите