Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Къщата на Рашел Волтури

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Къщата на Рашел Волтури on Пет Юли 16, 2010 11:57 pm

Къщата изглеждаше така:

Рашел беше свикнала в лукса и удобствата на Волтури, затова пренесе тази наклонност и тук.

Всекидневната:

Tрапезарията:

Кухнята:

Стаята на Рашел:

Банята й:

Стаята за гости:

Втората баня:

Басейна в задния двор:

Пианото й:Последната промяна е направена от Рашел Волтури на Пон Юли 19, 2010 2:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

2 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 19, 2010 2:51 pm

След невероятно успешния лов с Грета, реших да се прибера вкъщи. Не, че ми се стоеше в затворено помещение, но реших, че все ще намеря с какво да се занимавам. Тъкмо си мислех това, докато пресичах улицата с човешка скорост и си отключвах вратата. Хвърлих поглед малко по-нагоре по улицата и видях как Грета отключва и своята врата. Помахах й и се вмъкнах бързо в къщата. Захвърлих ключовете си на масата до вратата и изритах обувките си настрани. В този момент пред погледа ми попадна пианото. Усмихнах се леко и след секунда седях на малкото столче, с ръце на клавишите. Под пръстите ми постепенно се оформи красива мелодия, магическа, бих казала дори. Обичах, направо обожавах да свиря на пиано. Когато бях малко човешко момиче, майка ми свиреше на пиано всяка вечер преди да заспя. Винаги се унасях, заслушана в нежнотата на песента, така лесно лееща се изпод дългите й пръсти. Смятах, че винаги ще бъде там - всяка вечер, за да ми посвири. Но не беше така..би било прекалено хубаво. Една от вечерите гости на баща ми я чуха как свири. Веднага я поканиха на предстваление - не можела да го пропусне. Постепенно ангажиментите ставаха все повече и повече, прибираше се късно, беше уморена...често дори не я дочаквах да се прибере. Винаги по балове, приеми, опери, театър...Аз винаги оставах сама в къщи. Постепенно и баща ми се пропи, а какво последва от това..Тръснах глава, за да прогоня лошите спомени. Песента, която свирех, бавно замря и се превърна в бавна, тъжна и изпълнена с мъка мелодия. Исках да заплача, но естествено знаех, че е невъзможно в това тяло. Отпуснах длани върху клавишите и се изправих.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 19, 2010 7:57 pm

Стига! Не ми се виси повече тук. Захвърлих книгата, която четях. Беше хубава, разправяше се за вампири...двама братя и едно момиче..банално, клиширано, но все пак интересно. Изтрелях се нагоре по стълбите и се вмъкнах в дрешника.Обожавах да си купувам нови дрехи! Заразглеждах се из множеството дрехи и накрая реших да облека това:
Отнова слязох по стълбите надолу и излязох през вратата.

Вижте профила на потребителя

4 Re: Къщата на Рашел Волтури on Съб Юли 24, 2010 3:49 am

Влетях в къщи, незабелязана от никого и за половин секунда изкачих стълбите и влязох в стаята си. Вмъкнах се в дрешника и на бързи обороти започнах да прехвърлям дрехите, за да намеря нещо подходящо за дискотеката...Спрях се на две рокли:


Накрая се спрях на първата.
Слязох по стълбите, оправих косата си и се запътих към дискотеката.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

5 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 26, 2010 10:56 pm

Oтключих вратата и влязох. Грета ме последва с широки крачки и двете се запърихме към кухнята. Тя се разположи на един от столовете.
-Знам, че е странно..-започнах аз-..но някак ми се искаше Сам да дойде.
Тя ме изгледа упулено.
-Мислех, че направо я мразиш и я покани само учтивост.
-Хм..нещо такова.. -измрънках почти неразбираемо..
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

6 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 26, 2010 11:05 pm

Видях че не очакваше точно такъв отговор затова реших да бъда честна:
-Ако трябва да съм напълно откровенна,тя доста готина!*усмихнах се леко* И на мен ми се сикаше да дойде,но не можем да я накараме на сила!
-Знам.. мислиш ли че тя ме мрази?
-Не.. не вярвам,мисля че е доста затворена като личност,но въпреки всичко си мисля че харесва и двете ни иначе нямаше да излиза с нас,нали? *ухлих се *
-Права си!*засмя се тя* Е какво ще правим?
-Мм.. може ли едно кафе? *повдигнах вежди*I don't mind spending everyday оut on your corner in the pouring rain look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile and she will be loved
She will be loved! -- amaizing song--I love it!


Вижте профила на потребителя

7 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 26, 2010 11:21 pm

-Опа! Съжалявам! Не ти предложих нищо.
Та само се усмихна. Отидох при кафеварката и я включих.
-Ходи ли ти се на кино? -попитах я, докато приготвях кафето.
-Ами..не съм сигурна..
-Можем да гледаме нещо тук, ако искаш?
-Не..не ми се гледа филм.
Подадох й чашката с кафето и тя ми благодари.
-Ходи ли ти се до Сиатъл?
-За какво..?
-Ами искам да си купя кола..
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

8 Re: Къщата на Рашел Волтури on Пон Юли 26, 2010 11:28 pm

-Ами добре, да вървим!*отпих от кафето си* Обичам колите!*повдигнах вежди и се ухилих*
-Тогава е решено!*каза тя с усмивка* Само да си взема чековата книжка.. или пък да е в брой?
*замисли се тя*
-Нека е в брой.. ще ги шашнеш!*засмях се аз* Може и аз да си взема една,тъкмо да потроша малко пари!*усмихнах се леко*
-Аз съм готова,ти?
-Да, да вървим!*засмях се и излязохме*I don't mind spending everyday оut on your corner in the pouring rain look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile and she will be loved
She will be loved! -- amaizing song--I love it!


Вижте профила на потребителя

9 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 5:31 am

След като приключих смяната си в магазина, отидох на купона на Рашел. Все още бях очудена от милото й държание. Беше поканила Бела и едно момче което беше дошло в магазина ми.
- Заповядай - подадох на Бен (така се казваше момчето), медальона който беше поръчал.- Колко ти дължа - попита.
- Нищо - казах - подарък е.
- Сериозно? Благодаря - каза.
- Тя днес е мн щедра - обади се Рашел.
Погледнах към портата на двора на Шел и забелязах да влиза едно непознато, дребно, чернокосо момиче.

Вижте профила на потребителя

10 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 5:40 am

Бързо започнаха да прииждат хора. Бека дойде първа като не броим Грета, която беше дшла с мен преди това и ми помогна да уредим всичко. Върколака от магазина дойде, а на портата се появи някакво чернокос момиче.Бях пуснала новината за купона в Клюкарката и очевидно моного хора искаха да дойда. Дадох знак на Грета и тя наду музиката, така че се чунаше по цялата улица. Отворих портата и всички започнаха да влизат.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

11 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 6:04 am

Дойдох на въпросният купон не за друго ,а защото ме поканиха . Пък и нямаше какво друго да правя освен да се шляя по улиците и да разглеждам околностите . Купонът беше у вампирката Рашел с която се запознах в магазина. все още не си бях изградил мнение нито за нея ,нито за Бека . Но когато тя ми даде медальона подарък , ми се стори ,че не го правеше ,за да ми се подмазва . Просто беше много мила и любезна . Благодарих й ,след което веднага си го сложих на врата . Огледах се за нови гости и видях едно чернокосо момиче да се задава към къщата .

Вижте профила на потребителя

12 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 6:34 am

Времето ми се стори хубаво и реших да се поразходя навън.Когато излизах от нас чух шум от близката къща, която е на няколко пресечки от домът ми.Реших да проверя какво става там.Открехнах леко входната вратата и видях много хора, който се веселяха и забавляваха.Постарах се да остана незабелязана.Аз не бях много от този тип момичета, които още с влизането привличат вниманието на всички с държанието си.Настаних се близо до ъгъла и просто гледах как другите купонясваха.Случайно погледнах в страни от мен и видях едно русо мусколесто момче.Реших да завържа някакъв разговор затова го попитах:
- Извинете, може ли да ми кажете колко е часът ? /промълвих тихо,защото ме беше мъничко срам/
-Ъъъ.. да разбира се .. момент. /погледна ме, а после погледна и часовникът, който беше на лявата му ръка/ Часът е 21:30.
- Благодаря ви много.
- Аз съм Бен.
- Аз съм Ашли /ръкостиснахме се/

Вижте профила на потребителя

13 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 7:00 am

Купонът вече течеше. алкохолът вече се лееше, музиката те проглушаваше и всички танцуваха.Видях как Бека отво взе да се напиива...танцуваше с куцо и сакато. Реших да отида и да я спася преди да е направила някаква простотия- Издърпах я настрани, като пътьом си взех чаша с текила. Тя държеше бутилка водка и се хилеше като откачена. Изведнъж се отказах от плана си да яотрезвявам..из без това беше полу-пияна..Взех бутилката с водка и я надигнах. Двете се запътихме къв дансинга и започнахме да танцуваме..Около нас се беше образувал кръг, който любопитно ни гледаше . Ние продължавахме да танцуваме и да пием питие след питие...Следващата песен беше Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On
Веднага се сетих какво трябва да направя- Бавно Започнах да развръзвам връзките на роклята си под звуците на музиката-- След секунда роклята ми се смъкна и аз я изритах на страни, след това бавно започнах да танзувам до пода само по бельо...
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

14 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 7:18 am

Явно като нежелан ефект от снощната вечер, сега се напих без да усетя. Всъщност беше така със всички. А аз се напивах бързо защото не носех на пиене. Разхождах се с бутилка в ръка (без въобще да знам какво е съдържанието й) и се хилех като малоумна. С повечето присъстващи беше така. Нямаше как да не й го призная. Шел знаеше как да купонясва и как да забавлява другите. Въртях се на дансинга, танцувах. Бях във вихара си. Другите около мен изглеждаха доста съкати. По едно време Шел се появи и ме завляче на някъде. После пък кривна във съвсем друга посока и ме заведе посредата на дансинга. Все една бутилка и за себе си и я надигна. Пак се разтанцувахме. По едно време тя развържа връзките на лятната си, къса рокличка и я остави да се изхлузи по тялото й. После започна да танцува по бельо.
- Донесете пилон - чу се глас от тълпата зяпачи, нацъбрала се да гледа. Аз нямах на мерение да се събличам, но имах друго наум. Хванах Шел за ръката и я затеглих към градината. Когато стигнахме басейна, аз скочих вътре с дрехите си, като повлякох и Шел със мен. След нас се разхвърчаха хиляди малки капчици и окъпаха стоящите около "локвата". Изплувахме на повърхността, а аз продължих идиотското си хилене.
Шел излезе от басейна като изтегли и мен
- Готова ли си за нещо щуро? - попита.
Вдигнах рамене. Със перифрното си зрение забелязах че онова дребното момиче което бях видяла по-рано, стои ненатрапчиво на една пейка и ни гледа все едно сме полудели.

Вижте профила на потребителя

15 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 7:56 am

- Готова ли си за нещо щуро? - попитах я.Вече бях тотално откачила..
-ДАаааа! - изкрещя Бека, въудушевена. Дори не успях да реагирам, когато Бека се прибрижи към мен и ме целуна. Не ми пукаше. Кръвта й нямаше привлекателен мирис, заради алкохола. Всички окоро нас започнаха да викат и подсвиркват. Тя се одръпна ог мен и ме попита:
-Ще ми изпиеш ли кръвтааа? - и отново пи от бутилката водка
-Не..май. -казай аз и доближих устни до врата й.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

16 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 8:08 am

По голяма простотия не бях правила през живота си. Добре де, може би втората по големина. №1 беше простотията от снощи. Рашел съвсем леко допря зъби в шията ми и я одраска. Миниятюрна струйка кръв се стече по посока на ръката ми. Даже не до усетих. Не болеше. Явно не беше вкарала отрова в раната.
Тръгнах, залитайки към една масичка, за да си взема салфетка. Върнах се при Рашел.
- Как въобще стоиш на крака - попита ме учудено тя
- А има ли причина да не стоя?
- Колко пръста виждаш - тя разпери пръсто пред очите ми.
- Ъъмм... едно, две, пет, седем, десет...дванайсет..Тринайсет!! - казах въудушевено.
- Зарежи - каза и бе блъсна обратно в басейна, а аз повлякох няколко невинни, нищо неподозиращи хорица.

Вижте профила на потребителя

17 Re: Къщата на Рашел Волтури on Вто Авг 10, 2010 8:21 am

Събух обувките си и скочих при нея в басейна. Тя се въртеше на едно място. Протегнах ръка и я спрях
-Ще повърнеш - казах й строго.
-Ммм хубавкоо! -отговори ми тя като се ухили .
-Мммм не хубавко!
Хванах я под ръка и я извадих от басейна. Май водата не отредвяваше много. Тя изтича напред - как можеше да се движи - застана насред дансинга и започна да танцува отново. Правеше го грациозно и привличащо погледа като...вампир. Хм..щеше да е страхотен вампир...Тя се насочи към масите все още танцувайки, следвана от момчета, гледащи прозиращият й потник. Получих кратко видение как Бека мята една от тортите право към едно от момичетата близо до масите с храната.
-Не! Бекаа..самода си посмяла ... - Бека нече беше успяла да хвърли тортата и тя се разплеска навсякъде окоро нещастното момиче. Беше нужна само секунда другата страна да отвърне и да настане бой с храна.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите