Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Мат Лантър

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Мат Лантър on Чет Авг 05, 2010 7:26 pm

Име и фамилия: Мат Лантър
Възраст: 20
Раса:Върколак
Характер: Обича битките,но много мързелува. Хитър е и досетлив,но понякога просто не му пука за нещата. Често общува със семейството си и приятелите,но с околните, само ако се наложи. Понякога напълно игнорира присъствието на гадове, като кръвопийците, но в някои случаи много се нервира и дори може ад избухне ако го предизвикат. Мрази, когато някой се прави на много загрижен, било то за него или някой на който видимо му няма нищо. Мат пази собствените си чувства само и единствено за себе си, нито ги показва, нито мисли за тях, нито ги споделя с другите. Мрази някой да се оплаква за него глупаво, абсурдно. Мрази също някой да му ровичка в главата, горко му на този който посмее. Обича да слуша музика на ай -пода си и почти винаги е със слушалки в ушите.

История: Мат е роден в Бразилия, страната на кафето. От както се помни няма баща, майка му не му е казвала нищо повече от това, че се е разделила с него и е решила да го отгледа сама. Момчето решава да не я разпитва повече. Майка му работи в кафе, което е и нейна собственост, а Мат често и` помага с работата. Той е доста привързан към майка си и би направил всичко за нея. Както и за тримата си приятели. Един ден обаче Мат страни от тях, защото те стават много странни и започват да приличат на непознати за него. Държат се буйно и избухливо, повече от нужното и мат страни от тях, макар че те не след дълго започват да го преследват и да го гледат със странни погледи. Точно когато започва да се пита какво е станало с приятелите му и какво искат от него, се случва нещо ужасно. Вампир-номад убива майка му, но Мат точно тогава го вижда и после всичко дошло от само себе си. Той се трансформирал във огромен вълк и разкъсал вампира на безброй парченца, за което и до днес не съжалява, все пак кръвопиеца бе убил най-ценното нещо за него. Когато Мат се отърсва от загубата на майка си и разбира какъв е и сред какви същества живее, приятелите му му предлагат да се присъедини към тяхната глутница, но той отказва. Решава да замине далеч, защото нищо не го задържа в Бразилия. така момчето отива към Мистик Форкс и по пътя се засича с друга глутница на чело на която стои момиче. Решава да е с тях и така се сдобива с татуировката на племето им.

Външен вид:


Вижте профила на потребителя

2 Re: Мат Лантър on Чет Авг 05, 2010 7:38 pm

Одобрен! Добре дошъл!I don't mind spending everyday оut on your corner in the pouring rain look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile and she will be loved
She will be loved! -- amaizing song--I love it!


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите