Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Едуард Финикс

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Едуард Финикс Empty Едуард Финикс on Пон Авг 02, 2010 6:25 pm

 Едуард Финикс Dna+model+4
Пълно име: Едуард Уитхейл Финикс
Вид: Вампир-вегитарянец
С една особеност.. Понякога леко кривва от диетата си и пие човешка кръв. Но това се случва много рядко. Все пак не го прави опасен за хората, тъй като през годините се е научил да обуздава жаждата си и си е поставил ясна граница, която не преминава.
Псевдоним: Ед; Еди(въпреки че не позволява на никой да го нарича така)
Възраст: 713 (изглежда 20)
Цвят на косата: блондин
Дата на раждане: 1297
Цвят на очите: Златисти/Светло-сини(когато е с лещи)/ Черни(когато е жаден)

История: Едуард не помни почти нищо от живота си. В главата му се е запечатил единствено последния му ден като човек. Бил на кораб заедно с цялото си семейство. По едно време се появила буря и така корабокруширали. Цялото му семейство загива А той бил спасен от пирати. Когато го качили на палубата на кораба си, главатарят, който бил вампир на име Джак го превърнал. След адската тридневна болка Ед се събужда вече като част от пиратите. Векове наред бил пират. Оказало се, че пиратите били странно племе, защото едната трета били хора, другата трета били вампири, а последната трета били върколаци. Но се разбирали отлично помежду си. Почти. Един ден пиратите решили да отпразнуват времето, през което са плавали в открито море успешно и така спрели кораба си на остров Харисън Рокс (Гран Роше)/Сейшели. Устроили си нещо като лагер там за няколко нощи. Четири поредни нощи. През третата нощ обаче се случило нещо. Чул се вик, който пронизал тишината на нощта. Единствено Ед му обърнал внимание, сякаш само той го е чул. И тъй като не му е давал мира, решил да последва следите..Намерил едно окървавено тяло на момиче, красиво русокосо момиченце. Било малко, много малко, но умирало. Вероятно причината е бил някой вампир-номад. По това време разбира се и Ед бил такъв, но вече бил овладял напълно жаждата си за кръв. Не можел да гледа как момиченцето умира, нещо му казало да я спаси и така той я дарил с безсмъртие. Не му се искало да го прави, защото била прекалено малка, но нямал избор. След като я превърнал и след като `и обяснил всички подробности за съществото в което се е превърнала, двамата станали много близки. За Ед, момиченцето на име Клаудия, била като дъщеря/сестра. Той много държал на еня и я обичал. Именно заради еня решил да напусне пиратите и да си устрои нормален живот с Клау. Двамата обикалят доста държави (през това време Ед става вегетарианец, също както Клаудия, за да `и даде пример), докато накрая не решават да заживеят в Миситк Форкс.
Дарба: Хипноза.

Характер:
Много жив, винаги усмихнат, енергичен. Доста загадъчен, умее да пази тайните си. Не говори много за себе си. Дори да е наложително не казва много неща.
Ужасно умен и много хитър. Умът му е доста "труден за разчитане" от останалите вампири, особено когато мисли за няколко неща едновременно.

Снимки:
Ед- Едуард Финикс Tyson_paige_59
 Едуард Финикс Tyson_Paige1%5B1%5D
Клау- Едуард Финикс 48624_1212044874399_full
 Едуард Финикс Claudia

Вижте профила на потребителя

2 Едуард Финикс Empty Re: Едуард Финикс on Пон Авг 02, 2010 10:05 pm

Одобрен! Добре дошъл! Едуард Финикс Poodpiss
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

3 Едуард Финикс Empty Re: Едуард Финикс on Чет Авг 05, 2010 8:37 pm

Едуард промени си дарбата,защото вече има потребител с такава,а е забранено двама потребители да имат една и съща дарба.

ПП:Когато решиш да я променяш пиши ми пиши МП,за да мога да ти отключа темата ;ддI don't mind spending everyday оut on your corner in the pouring rain look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile and she will be loved
She will be loved! -- amaizing song--I love it!


 Едуард Финикс 14nh7hz
Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите