Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Пасивни герои

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Пасивни герои on Пет Юли 16, 2010 11:07 pm

Тук може да добавяте пасивни герои. Задължително пишете основното описание, а вече според вида, който сте си избрали, може да добавяте! И отново се иска одобрение, преди да ги включите в РПГ-то си!

Вижте профила на потребителя

2 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:16 pm

Име: Дилан Стюарт
Години: 18
Външен Вид:

Раса: Вампир
Характер: Дилан прилича на сестра си. С приятелите се държи добре , но с не познатите не много. Обикновено ги игнорира , ако някой го дразни то той прави всичко върможно за да му направи гадно.
История: Дилан е израснал със семойството си в Ню Йорк. С Майли са получавали всичко , което искат , но не са много разглезени. Когато разбира че сестра му е вампир първо неможе да го приеме , но после свиква с това. Не иска да се разделят , а и винаги иска да си остане млад , затова Майли преобразява и него. Тъй , като скоро са се преместили тук няма много приятели , но това не го притеснява.
Какъв е на героя: БратПоследната промяна е направена от Майли Стюарт на Нед Юли 18, 2010 11:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://the-city-of-vampire.forummotion.com/forum.htm

3 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:46 pm

Ще ти отключим темата, за да поправиш историята.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

4 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:50 pm

Добре.

Вижте профила на потребителя http://the-city-of-vampire.forummotion.com/forum.htm

5 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:52 pm

Отностно пасивния герой, добави характер и история.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

6 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:53 pm

Добре ей сега. Междодругото оправих историята на Майли може да ми заключите темата.

Вижте профила на потребителя http://the-city-of-vampire.forummotion.com/forum.htm

7 Re: Пасивни герои on Нед Юли 18, 2010 11:58 pm

Готово.

Вижте профила на потребителя http://the-city-of-vampire.forummotion.com/forum.htm

8 Re: Пасивни герои on Пон Юли 19, 2010 12:06 am

Oдобрен!

Вижте профила на потребителя

9 Re: Пасивни герои on Вто Авг 03, 2010 10:03 pm

Име:Едуард Рийд

Години:17-човешки,5-Вампирски

Външен Вид:


Раса:Вампир

Характер:Едуард е с много мил характер,но не се доверява лесно на непознати.Понякога е голям инат.Когато другите се държат добре с него ,той се бържи мило,но когато някой го обиди,той става опасна.Ед не обича да говори много.

История:Когато са били малки Бела и Ед са живеели с родителите си.Когато Ед бил на 17 Решил да се поразходи вечерта из парка.Докато се разхождал някакво странно същество го ухапало.
След няколко дни разбрал,че е вампир.Сега живеем заедно в Мистик Форкс.

Какъв е на героя:БратИме:Даниел Джордан Джонсън

Години:17-човешки,3-вампирски

Външен вид:


Раса:Вампир

Характер:Има добър характер.Ако някой го ядоса след това ще е в болница.Държи се мило и ако никой не го ядосва е така.

История:Даниел е от Калифорния.На 14 той се мести в нашето училище.Постепенно се сприятелява с брат ми и така му става най-добрия приятел.Запознаваме се в час по математика.
На 17 Дан и Ед отиват на почивка.Там Дан се разболява от неизлечима болест и Ед го превръща.После му обяснява,че е трябвало да го направи заради мен и че не е искал да изгуби най-добрия си приятел.Сега след 3 години живеем заедно в Мистик Форкс.

Какъв е на героя:Гадже

Вижте профила на потребителя

10 Re: Пасивни герои on Вто Авг 03, 2010 10:51 pm

Одобрени са!

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

11 Re: Пасивни герои on Сря Авг 04, 2010 4:44 am

Име: Оливър Тайл
Години: 18(човешки)

Характер: Мноо добър към приятелите си,но много безкрупулен към враговете.Голям инат е и доста трудно може да се разубеди.Доста властен е и обича да побеждава.Винаги отмъщава,ако някой му направи нещо.

История: Живял е с брат си в Мистик Фолкс, като днвамата са имали щастливо денство. Един ден го отвлиза вампирка в която Оливър се влюбва и я моли да го первърне във вампир. Тя го превръща, но после го осатвя съвсем сам и изчезва безсмедно. Той сам търси как да утоли жаждата си и след това се върща вкъщи, единственото място за което се сеща. когато брат му разбира че е вампир, се очуждава от него, но после двамата се сдобряват и заминават за Мистик Форкс..

Храна: Човешка кръв

Снимка:

Вижте профила на потребителя

12 Re: Пасивни герои on Сря Авг 04, 2010 12:46 pm

Одобрен.Последната промяна е направена от Саманта Страйт на Пет Авг 06, 2010 9:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

13 Коди Уесли и Толни Уестли on Пет Авг 06, 2010 9:52 pm

Име:Коди Уесли


раса:вампир

години:
човешки:16
вампирски:31

външен вид:характер:Коди много обича да чете и да ходи на лагери.Тои е много приятен човек.Упознава се лесно

история
:Коди докато беше в едно такси докато пътуваше към летището с Ерик.Таксито катастрофира.Коди имаше много рани.Ерик нямаше какво да направи и ухапа Коди.И така Коди стана вампир.


Име:Лили Уестли

раса:Вампир
години:
човешки-16
вампирски-23
външен вид:


характер:Лили има доста хобита.Едно от тях е да кара скеид борд.Тя е много приятна.Винаги е честна и не лъже.Винаги е добра към хората.
история:Ерик и Лили ходиха по магазините.Лили знаеше че Ерик е вампир.Лили попита Ерик дали може да я направи и нея вампир.Ерик не знаеше какво да прави,а Лили казваше само че иска да бъде вампир.На Ерик му беше гадно че ще я направи вампир.Те отидоха в някакво затънтено място където бяха само двамата.И тогава Лили от човек стана вампир.


Име:Тифани Уестли

раса:Вампир
години:
човешки-17
вампирски-21
външен вид:

характер:Тифани е винаги лъчезарна.Много хора я опознават много лесно.
история:Тифани е станала вампир на 17Последната промяна е направена от Ерик Уесли на Нед Авг 08, 2010 11:36 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти

Вижте профила на потребителя

14 Re: Пасивни герои on Пет Авг 06, 2010 9:55 pm

Одобрен!
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

15 Re: Пасивни герои on Сря Авг 11, 2010 1:16 am

Име:Дийн Смит
Години:20
Външен вид :
Характер: Дийн и мил и спокоен.Гледа да помага с каквото може.Не избухва лесно, но направи ли го няма връщане назад.
Обича сърфинга и скейтбординга
История: Дийн е роден и израстнъл в Мистик Форкс, много обича града.Работи във голяма фирма.Живее сам от две години насам.Има най-добър приятел с който катострофират и за жалост той загива,Дийн е доста тъжен и затворен след смъртта му,но се справя и продължава напред!

Вижте профила на потребителя

16 Re: Пасивни герои on Сря Авг 11, 2010 1:24 am

Одобрен!
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

17 Re: Пасивни герои on Чет Авг 12, 2010 11:09 pm

Име:Хейли Донаван
Години:18 човешки и 400 вампирски
Външен вид:

Характер:Хейли е спокоен вампир.Гледа да "живее живота си" нормално, без да се обива на очи.Храни се с човешка кръв,но от кръвни банки.Не обича да убива,защото това за нея е липса на финес.

История:Хейли Донаван е била изоставена в дом за деца.Един ден се оказва че там има дете,което се е заразило със специфичен вирус или поне така са си мислели там,а всъщност е било вампир.Оказва се че това дете е приятелка на Хейли и по-този начин и се хвърля,за радост обаче една жена която работи там,успява да спаси живота на Хейли, за жалост не и своя.Не след дълго Хейли разбира че се е заразила с този "вирус" и решава че няма да почине без да опознае света,затова избягва от дома и открива една порутена къща,но три дена подред тя не се чувства никак добре и си мисли че това е краят на нейният живот,но след като преминават тя започва да усеща колко по-различно се чувства.Един ден както се разхожда из гората усеща жаждата и напада безмилостно,в същото време на лов е бил и Нейтън Волтури, той забелязва колко е безмислостна и я кани да го придружи в Италия където ще е сред свои.Хейли заминава,но след като разбира какво й е всъщност тя решава че ще отркие проятелката си.Волтури й казват че ще й помогнат но всъщност прикриват следите на другото момиче,защото искат да запазят Хейли за себе си.Накрая успяват да я откажат от търсенето й.Тя живее дълги години при клана Волтури,но не се чувства на място,докато един ден "момиче " на име Грета Елизабет Хъмпфри не се присъединява също към тях.Двете се разбират доста добре,но и на Грета й идва в повече,затова решават да избягат заедно.Планът им проработва и те се озовават в малкото градче Мистик Форкс.
ОДОБРЕНА!I don't mind spending everyday оut on your corner in the pouring rain look for the girl with the broken smile ask her if she wants to stay awhile and she will be loved
She will be loved! -- amaizing song--I love it!


Вижте профила на потребителя

18 Re: Пасивни герои on Пон Авг 30, 2010 5:29 am

Име:Рейчъл Морисън

Прякор:Рейч

Години:20

Раса:Човек

Какъв е на героя:Приятелка


Външен вид
:

Характер:Рейчъл е добро момиче.Винаги усмихната и умее да се забавлява.Луда глава казано буквално.Бързо избухва, но само когато има причина, иначе е спокойна личност.Обича и държи много на приятелите си.Smile

История:Родена е през 1990 година във Флорида, но се местят в Канада когато тя е на 12.
Един ден излиза на улицата да се разходи и се сблъсква с някакво момиче именно с Ванеса.Тогава са на по 14 и двете.Рейч разбира за нещастието сполетяло Нес и й помага да се съвземе.От този ден те стават най - добри приятелки.След изчезването на Ванеса,Рейч не може да проумее защо го е направила, но вярва, че е за добро.Продължава да я търси..но без успех..
Като подарък за 20-тия й рожден ден семейството й я изпраща на почивка в Мистик Форкс.Дали ще срещне Ванеса?Дали ще разбере за мистичния свят, който я заобикаля..Рейчъл неподозираща какво я дебне от сега... всеки момент от живота й..

Вижте профила на потребителя

19 Re: Пасивни герои on Пон Авг 30, 2010 7:09 pm

Одобрен.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите