Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Къщата на Робърт Кълън

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1 Къщата на Робърт Кълън on Нед Юли 25, 2010 11:14 pm

Къщата:

Стаята на Роб:Стаята за гости:
Трапезарията:Банята му:
Другата баня:
Хола и пианото му:


Кухнята:
Басейна:

Вижте профила на потребителя

2 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 7:00 pm

Вчера прекарах невероятно.Благодарение на Джейкъб Рейвън ни направи нещо като стрийптиз.Всички се обзалагахме и накрая спечелих аз, изглежда че ми върви.След всичкото купонясваме се прибрах у дома, където бях поканил всички да дойдат + Джейк и Лия.Бях купил бира, но не знам дали щеше да стигне,все пак Джейкъб щеше да дойде.Бях си наумил да го поканя на канадска.Жалко,че Рейв и Бека нямаше да могат да дойдат.
Приготвях украсата и изведнъж се позваня.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 7:22 pm

днеска разбрах че пак ще има копон и веднага долетях.вчерашното парти беше суперско дано днес да бъде още по яко.като долетях имаше суперски песни и много храна.първо пуснаха наи различни песни всички почнаха да танцуват и да играят на тенис,разглеждаха готините коли беше яко.
lol!

Вижте профила на потребителя

4 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 7:31 pm

Пристигнах пред къщата на Роб заедно с Дан и Ед.Бяхме с моята кола.Позвънях на вратата и след секунда Роб отвори.
-Здрасти Бела,Дан,Ед
-Здрасти-казахме тримата в един глас и се засмяхме
Когато влязохме аз казах:
-Готина къща Роб
-Благодаря.Какво ще пиете?
-Аз кола,а Ед и Дан бира
Роб тръгна към кухнята а ние се настанихме при останалите

Вижте профила на потребителя

5 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 7:49 pm

Не беше за вярване. Втори купон, веднага след първия. Реших и този път да цъфна, като кокиченце, все пак бях единствения жив тук. Трябваше да поддържам жива атмосферата. И така стигайки до къщата, този път на онзи кръвопиец, дето вчера спечели баса в дискотеката аз позвъних на вратата и той ми отвори веднага.
- Много мило от твоя страна, че не ме накара да чакам и една секунда. - казах аз и му се оплезих, а той ми се ухили някак странно и ме пусна вътре.
- Лия каза че този път наистина няма да дойде, но ще го направи. Обича да се самозалъгва! - поясних аз и се ухилих, а роб ми кимна веселяшки. Да не повярва човек, мъртвите все пак можеха да се усмихват макар и на чомпи. Потупах го по рамото, това беше нашенския поздрав и влязох вътре. Гледах се малко и накрая се "слях" доколкото беше възможно за гигант като мен, с останалите гости.

Вижте профила на потребителя

6 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 8:33 pm

Лия не я свърташе на едно място. не спираше да мисли за онзи идиот Джейк, който изобщо нямаше мозък. Постоянно си вреше носа където не трябваше. Накрая Лия не издържа с тези мисли и реши, че трябва да го измъкне от там. Така че отиде. Нямаше друг начин.
- О, ето те и теб. - възкликна Робърт и направи място да мине, но не изглеждаше никак изненадан от внезапната й поява. Кой знае какво му беше казал Джейкъб. Ъх, само да й паднеше..
Момичето премина през вампира без да го поздрави или погледне и започна да търси твърдоглавият върколак, а когато го намери и започна да говори, сякаш на стената, той просто я хвана през рамо и я задърпа нанякъде.. В крайна сметка се оказа, че напразно е дошла и вместо да го накара да си тръгне той я бе накарал да остане.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

7 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 8:42 pm

Вървях по улицата на Робърт.Тъкмо минавах покрай неговата къща,когато се сетих,че вчера ме покани на купон у тях.Реших да се отбия и да видя как върви партито.Позвъних на звънеца и след няколко секунди вратата се отвори:
-Лили..влизай-Каза Роб и аз влязох.Явно партито беше в разгара си.Видях Алвин,Изабебела и естествено Роб,но усетих и много неприятна за мен миризма.Огледах се и видях Джейкъб от снощи и Лия.Отидох да си взема питие.Огледах стаята отново,но не видях Бека и Рейвън.Зачудих се къде може да са,когато...

Вижте профила на потребителя

8 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 8:48 pm

Ето, че се събрахме всички без Бека и Рейв.Лия все пак беше дошла.През това време и Лили дойде.Супер сега бях убеден,че ще има купон още повече обаче умувах какво ли ни е приготвил Джейкъб.Всички се забавлявахме.
-Хей, Роб, усили музиката! - провикна се Дан, който танцуваше с Бела.Естествено двойката на купона бяха те.
Усилих децибелите и понаких и другите на дансинга.Започна да става горещо леле дори и Лия танцуваше.През това време се объвнах и забелязах лукавата усмивка на Джейк наистина си беше намислил нещо остана ми да разбера какво. Twisted Evil
-Ехо тука ли си? - Лили започна да маха ръце пред лицето ми, а Алвин стоеше до нея и се хилеше.
Не отговорих в момента се чудех какво ли си мисли Джейк.

Вижте профила на потребителя

9 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 9:02 pm

Копонат си продалжаваше.Всички подскачаха.Музиката думтеше ли думтеше но това не ни попречи да се забавляваме но малко по късно всички се умориха и поседнаха да си починат малко.и след 3 минутки пак всички станаха и почнха да танцуват.по късно излязах на терасата и се трансформирах на дракон и излетях за малко в небето на чист и свеш въздух.обиколих 2-3 пъти в квартала и се върнах и разбрах че някакъв странен мъж е бил дошъл без причина на партито и си тръгнал след 10 минути , но това не попречи на купона да си продължи.
afro

Вижте профила на потребителя

10 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 9:07 pm

Купона беше в разгара си.Всички танцувахме и се веселихме.
Разбрах,че аз и дан сме двойката на купона.
След 20 минути танцуване всички се изморихме и седнахме да си починем за малко.
Стана ми скучно и ги попитах:
-Искате ли да играем на шише?

Вижте профила на потребителя

11 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 9:33 pm

Изведнъж дочух въпроса на Изабела и ми стана доста интересно. намърдах се между кръвопийците и зооморфа, след което се огледах с лукава усмивка. Лия седна точно срещу мен и ме гледаше с опасен поглед казващ "Внимавай с това което си намислил!"
- Давайте де! - подканих ги нетърпеливо аз и Бела леко се сепна. Вампирката постави едно шише по средата на всички, които се бяхме наредили в кръг. Първата която въртеше беше Лия. Получи се така ,че тя пита мен. Скръстих ръце и се ухилих срещу еня, а тя една ли се ми изръмжа.
- И така, Джейк! Ако всеки момент ще те убия и имаш право само на едно желание, какво ще е то? - попита ме Лия със същия опасен поглед от преди малко и звучеше хем сериозна хем ме караше да се смея.
- Да помисля..- направих се че мисля.. - А, да...Ще искам да зи завържеш очите! - ухилих се, а тя тихо изръмжа срещу мен. Засмях се и добавих.
- Сега е мой ред! - самодоволно разтърках ръце, а сякаш червени рогчета се появиха зад ушите ми. Протегнах се, не ми се наложи много тъй като бях дългуч, след това завъртях шишето. Въртеше се доста дълго, беше леко дразнещо, но накрая очакванията ми се сбъдната и шишенцето се насочи към Бела. Тя ме погледна и зачака моят "въпрос". Да беше въпрос, но по точно предизвикателство за нея.
- Е, Бела...Можеш лии..да изпееш една любовна песен наа..Роб? - довърших накрая и една не сдържах да избухна в смях. Знаех, че вампиракта си има гадже но това с двойката на деня беше малко изтъркано, така че защо да не проверим тази работа? Сега любопитният въпрос беше дали бела щеше да изпее любовна песен на Роб?!

Вижте профила на потребителя

12 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 9:56 pm

Лия се смръщи и изръмжа срещу Джейк. Не бе останала особено очарована от отговора му, който гласеше че ще поиска да си завърже очите. Естествено, нали после ще има блестящата възможност да избяга. Напоследък Джейк се вживяваше прекалено в ролята си на много хитър, което освен че дразнеше неузнаваемо много Лия я и притесняваше. Какво беше станало с онзи Джейкъб който познаваше? Преди опне я слушаше, все пак тя бе алфа на глутницата, а сега.. просто правеше каквото си иска. е, в това нямаше нищо лошо, освен това че си играеше с огъня, като предизвикваше вамипрките да правят нещото, което никога не биха направили. беше абсурдно, ясно беше че бела нямаше да изпее песен на Робърт, но всъщност... човек никога не знае, са казали..хората.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

13 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 10:11 pm

След като чух, че тя трябва да пея любовна песен в първия момент си помислих-ОМГ,той не се шегува.Роб,както и всички очакваха отговор от мен,а аз само казах:
-Така, първо това.-И ударих едно кроше на
Джейк.Това ми достави голямо удоволствие.-2-ро Дан ела да поговорим замалко.
Отидохме в другата стая и си поговорихме.След 10 минути се върнахме и другите ме питаха:
-Е,какво реши?
-Оф,ами ще ...го направя.
След това изпях ZZ Top-Gimme All Your Lovin'
Другите неможаха да повярвят,че мога да пея добре
-Е,Джейк доволен ли си?-добавих аз

Вижте профила на потребителя

14 Re: Къщата на Робърт Кълън on Вто Юли 27, 2010 10:26 pm

Засмях се, когато Изабела ме удари и издърпа веднага Дан в съседната стая. И така, след десет минутно чакане да си наговорят сладките приказки, двамата се върнаха и Белс прие предизвикателството. След като испя на Роб песента тя ме погледна и ме попита дали съм доволен.
- Защо питаш мен? песента беше за роб! - казах аз и се ухилих, като погледнах към него.
- Е, роб, хареса ли ти песента на бела, посветена на теб? - попитах го аз. колко жалко, че този път нямаше никакъв залог, е нищо де. винаги ще има други купони. Все пак трябваше да направим нещо за представителя на днешния купон, а това беше Роб, не беше тактично от наша страна да го пренебрегваме, като слагаме двойката бела+Дан в центъра на нещата.

Вижте профила на потребителя

15 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 2:57 am

Купона беше невероятен.Това с играта на шише си беше супер яко.Струваше ми се обаче, че Лия наистина й се искаше да убие Джейк.В този момент ми хрумна гениална идея - да ги накарам да се целунат.Щях да върна заради Бела ако тя не успееше, въпреки че песента беше мн яка апък и тя е страхотна певица.
-Е, Роб, хареса ли ти? - зададе ми въпроса, който Джейк предизвика.
-Уникално много!!Ти си номер 1. - отвърнах и аз.
Беше мой ред да въртя и да да да падна ми се той.Боже имах чуството, че ще започна да подскачам.Подсмихнах се и:
-Е,Джейк нека ти кажем какво да направиш!!!

Вижте профила на потребителя

16 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 3:12 am

Когато Сам се връщаше от бързата си вечеря в гората, се сети за поканата на Робърт Кълън за партито му. Още един купон? Сигорно гостите на вчерашното щяха да са отново там. Тези наистина си играят с огъня. За Сам беше абсурдно вампири и върколаци да живеят в мир. Да общуват, пренебрегвайки същността си. Беше въпрос на време да се сбият.
Нямаше планове, за това реши да се отбие набързо на въпросния купон. Запъти се към къщата на Робърт Кълън с човешка скорост, колкото и дразнещо да беше. След десет минути пътуване пеша, вече беше пред входната врата и натисна звънеца, въпреки, че вече я бяха усетили.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

17 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 3:30 am

Пристигнах на купона.
Почуках на вратата,а след малко домакина ми отвори.
Огледах се.Не познавах никого от присъстващите.Най - вероятно само собственика.Отново се огледах,а после отидох и седнах на единя от диваните.Загледах се в масата,Кълън,ме попита дали искам нещо за пиене.Аз му отказах.
"Ако реша да пия,ще си взема сам" - помислих си и се заоглеждах.Наоколо наистина нямаше позната душа.Реших да се облегна на дивана и да чакам някой да ме заговори.след малко Роб пусна някаква хубава песен,а аззапочнах да си потропвам нервно с крак.В такт с мелодията.

Вижте профила на потребителя

18 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 4:15 am

Веднага след като чух последното изказване на роб усетих че планира брутално отмъщение, което или нямаше да се хареса на мен или на човека с който е свързано, защото съсъ сигурност имаше втори човек.
- О, виж ти. Порът ще ми казва какво да правя! Добре тогава..Слушам те!? - казах с нотка на насмешка и ирония.
Настана секундно мълчание и ето че отговорът не се забави.
- Целуни Лия! - директно ми заповяда той. Уау, не предполагах, че е толкова директен. Примигнах веднъж. Тя никога не би ме целунала, всъщност за мен не беше проблем, но си знаех какво ще стане, защото Лия далеч не беше като кръвопийците с които можеш да се бъзикаш когато ти скимне.
- Нямаш грижи! - казах аз привидно спокойно. Не че изгарях от желание да целувам Лия, даже никак, а една от причините беше, че най- малкото ще се опита да ме удуши когато се доближа до еня. А може би просто щеше да ме срита в слабините както винаги.. В този момент благодарих на небесата, че съм върколак, тъй като раните ми заздравяват бързо, иначе не ми се мислеше как ще се изправя пред нещо такова, като ЛИЯ!
Обърнах се към нея и видях разяреното й лице. Преглътнах и се запътих към нея, деляха ни все още няколко метра...

Вижте профила на потребителя

19 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 6:17 am

Не, това не можеше да й се случва. Не можеше са се случва с Лия. Не беше реалност.
И все пак в момента следеше с озадачен поглед приближаващия се към нея Джейкъб и й се искаше просто да изкрещи, за да е събуди от кошмара. Като помисли малко й се стори чудесна идея. Но докато се осъзнае, лицето му вече бе на сантиметри от нейното. Гледаше я странно, но все още не я бе целунал.
- Ако го направиш си мъртъв. - вцепенено прошепна Лия, но в следващият момента, след минута тя самата се надигна леко на пръсти и допря устни с неговите, съвсем ама съвсем леко ги докосна. Всъщност почти нямаше докосване. След това се върна в първоначалната си стойка. Щеше да отмъсти за това на кръвопийците, заклеваше се наум. Лия прокара ръка през устата си, след което погледна към "публиката".
- Знаете ли какво? Хрумна ми една далеч по - върховна идея! - каза момичето и бегло се усмихна.
И докато някой осъзнае какво става..Тя вече се бе снабдила с микрофон в ръката си, който бе свързан към тонколоните на уредбата, която бе надута до дупка. И така...Лия придвижи микрофона към лицето си, а всички очакваха, че вероятно идеята й е да си устроят нещо като караоке.. Да, това щеше да е, но първо, трябваше да си отмъсти, на всички тези самодоволно усмихващи се купчина пиявици...И само след миг един ужасяващ писък прониза въздуха, като накара дори прозорците да завибрират, а от силата на звука единият буквално се натроши на хиляди парченца. Крушките на тавана започнаха да се пръскат, също буквално и скоро бяха дори на тъмно, не че някой от тук присъстващите щеше да забележи, нали можеха да виждат спокойно и в тъмното..Подът и стените също се разтресоха от силните децибели. Да, що се отнасяше да пищене, Лия обираше точките. Можеше да накара всекиго да оглушее или най - малкото да изпита ужас от писъка й. Когато момичето спря с представлението си видя, че всички гости си бяха запушили ушите, а някои, като Джейк дори се бяха свили в ъгъла на стаята.
- Сега се извини и ще спра! - каза Лия, въпрос отправен към Робърт, който бе останал меко казано озадачен.
Момичето наистина бе склонно на примирие, ако той се извини веднага, надяваше се да може да чете по устни. Иначе щеше да е жалко да му провали купона. За всеки случай ,ако не бе разбрал посланието, Лия все още стискаше микрофона в ръка и го държеше плътно до себе си.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

20 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 7:40 pm

Извинявай,извинявай,извинявай!!!Ако трябва и на колене ще падна само недей да пищиш моля тее! - Тръгнах да й се извинявам. - И на колене ще падна ако трябва само недей да викаш!
Оглушах буквално оглушах.Представям си какво им беше на другите.Милите те!
-Искате ли още! - ни попита Лия.
-Неееее! - започнахме да викаме всички в един глас и да бягаме.
Блъснах се в някого,беше Джейк можех да позная по миризмата защото и да ми е викал нещо в момента в главата си чувах оглушителното викане на Лия.Продължихме да бягаме и да крещиме.Не знам как щях да понеса още един писък камо ли другите.Ама тя как нищо не й стана.Започнах да се чудя.
-Добре,добре няма да викам! - провикна се на микрофона.
-Правилно ли чух или си въобразявам.Не трябва да си въобразявам,защото аз оглушах, но това го чух ясно.Беше все едно някой ти е казал...

Вижте профила на потребителя

21 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 8:21 pm

Писъкът на Лия, който доведе буквално до земетресение 10 по скалата на рихтер и без малко да разруши къщата, все още кънтеше в главите на всички, освен в нейната... Слава богу че имах бързи рефлекси и предчувствах, че нещо подобно ще се случи, та се бях свил в ъгъла на стаята, на възможно най -безопасното място и бях запушил ушите си, за да притъпя доколкото бе възможно последвалият писък. Добре де, отмъщаваше си, но поне да ми беше казала да изляза от къщата. Нищо не означавам за нея? Нали уж съм от нейната глутница! Какво безчестие!!! Да ме наказва заедно с кръвопийците... Нямаше да й простя лесно. Та това отмъщение беше по - лошо и от това да те убият, тъй като лично на мен ми се прииска да съм мъртъв, отколкото да слушам това....Не си и представям какво им е било на кръвопийците, което за миг ме накара да им съчувствам.
По едно време, когато поне аз се почувствах нормално, макар все още да усещах как ушите ми кънтяха, се доближих до Роб, тъй като къщата беше негова и се опитах да говоря с него.
- Хей...Аз ще отида да купя нови крушки..- казах с висок тон на вампира, надявайки се да ме чуе. той само поклати глава, вероятно не ме чуваше.
- ДАЙ МИ ПАРИИИ!! - провикнах се, за да ме чуе. С какво иначе да му купя крушки? Не ги даваха безплатно. Робърт обаче или наистина беше тотално оглушал, или се преструваше, за да мине на аванта. Въздъхнах и подбелих очи, след което сам го претърсих. След обстойното претърсване на джобовете му, което бях направил, изкарах от там каквото имаше и излязох от къщата. Едва ли щеше да има нещо против, че бях взел пари да отида за крушки. Та аз дори му правех услуга. Господи, правех услуга на вампир! май трябваше да си купя и една надгробна плоча, защото Лия щеше да ме убие щом се върна..!

Вижте профила на потребителя

22 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 8:50 pm

Дълго щях да помня този писък както и другите.Едва 15-20 минути след писъка можех да чувам нормално.успях да намеря Дан из всички бягащи.Питах го дали е добре,а той само проговори:
-Т-т-т-ап-и-и з-з-за уши-и-и-и-и
-Ако искаш отиди до аптеката и вземи-Провикна се Ед!
Дан излезе от къщата и единственото което се чу,бяха гумите на колата ми.
Успях да се добера до Лия и и казах:
-Може ли микрофона за малко?
-Заповядай!-отвърна най спокойно тя
Взех микрофона,за да ме чуват всички.
-Хора,спрете се!-изкрещях аз и всички се обърнаха към мен.-Хайде да продължаваме купона.Кой ще е следващия за караокето?

Вижте профила на потребителя

23 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 8:57 pm

Бавно започах да осъзнавам къде се намирам и че съм ЖИВ.Спомних си, че Джейк ми взе парите и отиде за крушки.Трябваше да ремонтирам цялата къща,чудо е че тя беше оцеляла.В този момент слуха ми се пооправи.И станах и започнах да викам.
-Живи сме,живи сме!
-Засега! - каза Лия и се подсмихна.
Разбрах,че съм в реалността и спрях да подскачам.
-Хайде да продължаваме купона!!! - каза Бела.
Ама тя луда ли беше.Микрофона нямаше да допари до Лия поне в следващите месеци.Винаги ще трябваше да си напомням където и да отида да не и даваме микрофон и оредба.Щеше да има караоке, но Лия нямаше да пее или ако искаше да пее оредбата щеше да бъде намалена и то многоооо.Вече наистина си спомних къде съм.
-Ама Бела тъмно е!
-Е нали Джейк отиде за крушки!
И докато го кажем той вече влизаше през вратата...

Вижте профила на потребителя

24 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 9:36 pm

Лия се подсмихна крайно самодоволно и се придвижи до съседното канапе. седна и кръстоса крака, като не сне триумфалната си усмивка, значеща победа от лицето си. Гледаше все още замаяните физиономии на кръвопийците и й правеше ужасно голямо удоволствие. Май трябваше да вика по - често!!!
След малко се появи и Джейк, отново. В едната си ръка носеше няколко кутийки с крушки, а в другата..тапи за уши?!
- И ти ли си купил? - ахна Бела, като взе едната кутийка, тази с тапите за уши и го погледна странно.
- Не, Дан ми ги даде да ги донеса, а той щял да остане още малко..Открил, че чистият въздух му влияе добре. - смотолеви Джейкъб и направи някаква физиономия, след това подбели очи и попита дали някой ще му помогне да сложи крушките.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

25 Re: Къщата на Робърт Кълън on Сря Юли 28, 2010 9:41 pm

Погледнах към момичето,което седеше на няколко метра от мен.
След малко дойде някакво момче с крушки в ръце.Попита дали някой иска да му помогне.Тъй като нямах какво да правя,реших да помогна на момчето,което вероятно,като мен,беше върколак.Усмихнах се и станах.
-Аз ще ти помогна за крушките! - казах аз и се приближих.
Грабнах една от крушките,и се обърнах към момичето.
-Къде трябва да ги сложим? - попитах аз,но след като не ми отговори се обърнах към момчето.
-Хайде да започваме. - казах и се усмихнах. - Аз съм Тайлър! - казах и се усмихнах. - Леле какъв писък има това момиче! .- добавих и се засмях. - Хайде да започнем от кухнята! - продложих и зачаках неговата реакция.

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите