Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Сладкарница "Sweet temptation"

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 Сладкарница "Sweet temptation" on Нед Юли 25, 2010 2:59 pmСладкарницата предлагаше изобилие от пасти, торти и всякакви други вкусотиики. Имаше и всякакви неща за пиене, като изключим алкохолни, защото тук идваха доста деца и беше забранено да се продава алкохол.
Spoiler:
Малка част витрината:

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

2 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Чет Юли 29, 2010 10:11 pm

След като купихме китарата,двамата с Моника започнахме да се лутаем из улиците в търсене на място,където да отседнем.Първо мислихме в близката пицария,после пък в бара,накрая решихме да минем през сладкарницата.Отвън беше много хубаво и приятно.Решихме да седнем отвън.
След малко пристигна сервитьорката.
-Добър ден,ще може ли меню? - попитах аз и зачаках момичето да се върне.
През това време реших да завържа разговор с момичето.
-Е,значи си сестра на Кевин! - казах аз и се усмихнах. - От къде идваш? - попитах я. - Разкажи ми нещо за себе си! - казах и се усмихнах,а след малко пристигна и сервитьорката.
-За мен една торта с какаова глазура,каквато и да е и една кола! - довърших аз и оставих меньото на масата.севритьорката се обърна към Моника.

Вижте профила на потребителя

3 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Чет Юли 29, 2010 10:35 pm

Бях се замислила и изведнъж въпросите, които ми зададе Тайлър, а след това и погледа на сервитьорката ме разсяха и пропъдиха мислите ми далеч.
- За меен...- чудех се какво да е. Нямаше смисъл много да се чудя. - Една минерална вода. - поръчах си, както винаги и кимнах на сервитьорката, че това е всичко. Тя влезе вътре с поръчките и ни остави. Сега имах два въпроса на които да отговоря.
- Ами да..Всъщност с Кевин сме полу брат и сестра ,но е без значение за мен..Иначе съм родена в Испания, макар да съм американка. Малко дълга история. - отвърнах набързо и затраках с пръсти по масата.
- Всъщност няма нищо интересно каквото мога да ти кажа за себе си. Предполагам с времето..Хъм..Ще ме опознаеш по-добре. - допълних след кратко мълчание.
- Е, предполагам ти имаш по-интересна история.- казах и бавно придвижих сините си очи към момчето. Сигурна бях, че има доста интересни случки за разказване, все пак съдейки по разбраното дотук обичаше да се спуска по течението и да опитва от всичко. Докато самата аз не знаех защо, но предпочитах да си стоя вкъщи или на някое безопасно място сред природата, да свиря на китара и да летя из облаците в преносен смисъл. С една дума май трябваше вече да съм отегчила напълно младежът на съседният стол и нямаше да се учудя, ако беше така.

Вижте профила на потребителя

4 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Пет Юли 30, 2010 12:22 am

Погледна хя.След което се усмихнах.
-Ами...всъщност,имам интересна история,нека първо ти разкажа,как се стигна до това,че да съм върколак. - казах аз и започнах да си кълча пръстите. - Като за начало трябва да знаеш,че върколакщ не се става,като те ухапе побесняло куче,поне в моя случай не беше така,пра дядо ми е бил върколак,дядо ми и баща ми също са били върколаци,накрая и аз станах такъв,предава се по роднинска връзка,от поколение на поколение.Това е! - казах аз и се усмихнах.След малко сервитьорката ни донесе питиетата,и моята торта,аз я изядох на един дъх,след което се почистих със сълфетката.
-Ето,вземете чинията! - казах аз и `и подадох малката бяла чиниика.
Сервитьорката ме погледна все едно съм паднал от луната,след което изнесе чинията.
-Преместих се тук в Ла Пуш,защото вече нищо не ме задържаше на предишното място където бях,сега съм тук,доволно спечелил от лотарията. - казах и се усмихнах.Изпих си колата,а тя се допиваше водата. Сервитьорката дойде да вземе празните шишета.
-Ще може ли сметката? - попитах я и се усмихнах.
Малко по - късно се появи със сметка в ръка,платих,и оставих няколко цента за бакшиш.
Докато ставахме аз се обърнах към Моника.
-Искаш ли да ти покажа едно готино местенце? - попитах я.Видях,че се съмнява да ми отговори. - Спокойно на близо е,а и там няма много...вампири! - опитах се да я убедя,излязохме на улицата,а тя вече беше решила.

Вижте профила на потребителя

5 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Пет Юли 30, 2010 2:32 am

Позамислих се върху предложението на Тайлър. Какво ли имаше предвид под "готино местенце"? В моите представи беше място сред природата, където нямаше почти жива душа, но не се знаеше какво беше намислил младежът. Когато станахме от масата, сервитьорката се зае да я почисти, а ние тръгнахме по една осветена алея.
- Добре,..Ти водиш! - казах му, като го погледнах с бегла усмивка. Все пак любопитството на един човек се разклащаше лесно. Засмях се на мислите си. Беше малко иронично да съм най-обикновен човек, който е въвлечен в свръхестествения свят на вампири, върколаци..и кой знае още какви чудати същества. Може би трябваше да се чувствам не на мястото си във всичко това, но не беше така. Все пак хората си бяха основните и ъм..официалните живеещи на планетата земя индивиди. Пък и всичко все пак тръгваше от тях..Нали и вампирите са били хора? Върколаците също! Ето, хората пак си бяха в центъра на всичко, което ме караше да съм далеч по-спокойна. Вече отдъхнала, но все така отплесната, не бях забелязала кога Тайлър ме беше довел на въпросното "готино местенце".

Вижте профила на потребителя

6 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Пон Авг 02, 2010 11:23 pm

Тръгнах към местната сладкарница. Щях да си хапна паста, да изпия една кола и щях да се опитам да се оттърся от случилото се преди малко. Повечето маси бяха заети. Нищо че бях сама. Седнах на най-голямата маса. Умърлушено започнах да ръфам от един мъфин, докато чаках да сервират пастата. Вратата се отвори и Лия влезе вътре с гневна крачка. Зад нея се появиха Джейк, в значително по-добро състояние, Кевин, Рейв и другите.
Леле! Тези да не ме преследваха. Или бях прокълната да ме преследва банда вампири и върколаци.


Вижте профила на потребителя

7 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Пон Авг 02, 2010 11:48 pm

Когато доидох в сладкарницата на знаех че има хора от компанията там.Гледах че Бека беше нещо ядосана на другите и гледаше да е на страна от тях.Аз отидох при нея и я попитах:
-Защо не е при останалите а си сама.
тя ми каза:
-Изках да остана малко сама а доидоха всички.
И решихда не я дразня да я оставя сама.И отидох при останалите.Вижте профила на потребителя

8 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Пон Авг 02, 2010 11:59 pm

След като си тръгнах от болницата реших да паркирам колата някъде и да се разходя. Отново извадих телефона си и отново се обадих на грета - никакъв отговор. Погледът ми попадна на номера на Саманта. Вдигнах рамене и я набрах. На второто позвъняване тя отговори
-Здрасти, Сам!
-ъмм...здрасти - отговори ми колебливо тя.
-Искаш ли да се видим? Знам, че е странно..
-Хм..Ами да. Къде си?
-До една сладкарница..-погледнах надписа - Sweet Temptation
-Идвам след пет секунди - каза тя и ми затвори.
Буквално пет секунди по-късно тя ме потупа по рамото.
--Здрастии! Къде беше?
-Ей там - посочи ми тя в посоката на някаква кофа за боклук-
-В кофата? - попитах въпростилно, полу-усмихната.
-Не, идиотко такава! - каза ми тя с усмивка - отивах към магазина.
-Аааа..
Тя ми отвори вратата и двете влязохме в сладкарницата. веднаха ме лъхна миризмата на върколаци - абе тия навсякъде ли са?
Издърпах Сам към една от отдалечените маси и двете седнахме.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

9 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 12:12 am

След като Бека си тръгна от поляната решихме да отидем в сладкарницата на Лия.
Влязохме и там видяхме Бека да седи сама.
Другите искаха да отидат там,но им казах,че иска да е сама.
След известно време и Алвин се появи.
Той отиде при Бека.
Говориха си две минути и той дойде при нас.
-Здрасти-каза
-Здравей-отвърна Джейк
-Здрасти -казах
-Здравей-отвърнаха и другите

Вижте профила на потребителя

10 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 12:26 am

- Това май са купонджиите от партито на Роб - изказа мислите си на глас Рашел.
В отговор Рейвън се обърна към двете вампирки и се усмихна.
- Е, поне част от тях.
Компанийката, която се беше събрала, беше от трите върколаци Джейкъб, Кевин и Лия. Лия изглеждаше ядосана, а другите палета май се забавляваха от този факт. На масата също имаше и човек. Естествено. Май постоянно си търсеха белята. До тях се беше настанил и Алвин, който беше зооморф. Можеше да се превъплащава в дракон. Имаше само три вампира - едно "момче" и две "момичета". Едната беше Рейвън, четеца на мисли, а другите бяха непознати за Сам. Очите им бяха като нейните. Златисти. Това означаваше, че и те бяха на диета. Саманта се подсмихна.
Бека улови погледа `и, и сведе глава. Джейкъб забеляза смущението `и. Огледа се, за да види причинати и, щом очите му се спряха на Саманта, се разсмя и каза:
- О, мис Мокра Фанелка е тук!
Сам изсумтя, спомняйки си водната му бомба в басейна.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

11 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 12:54 am

Едурад и Клаудия вървяха по малката уличка и по едно време момичето се спря. Дръпна ръката на Ед и му посочи нещо, което очевидно бе привлякло вниманието `и. Вампирът разсея мислите си и погледна в посоката в която му сочеше Клау. Златистите му ириси веднага стрелнаха табелката с надпис Сладкарница "Sweet temptation".
- Искаш да влезем вътре ли, Клау? - попита я Ед, макар че беше очевидно. Усещаше как се вълнува и огромният `и копнеж да влезе. Засмя се и я погледна.
- Хайде! - щом Клау толкова се радваше, за него не беше никакъв проблем да влязат. Какво толкова че имаше човек? От векове насам това не представляваше проблем нито за него, нито за малката.
В момента в който двамата влязоха в сладкарницата, а кехлибарените очи на Едуард обиколиха всеки присъстващ, той осъзна, че в помещението имаше както вампири, така и върколаци. Подсмихна се. Изглеждаше интересно. Не бе виждал толкова тези раси на едно място от както напусна пиратите. Но не беше само това..имаше и друга миризма. подобна на тази на върколаците, но беше по специфична и идваше от един младеж на общата маса, където бяха насядали вампир, човек и тримата вълци. Едуард уважаваше всички раси, така че отиде при тях, като все пак не пускаше малката ръчичка на Клау.
- Здравей. - веднага го поздрави вампирката, а останалите му махнаха с ръка.
Представи се, представи и Клау, след което седна на един свободен стол и тъй като при тях вече нямаше място, реши да не се бута и с малката седнаха на съседната маса.
- Вие..- обърна се той към върколаците със спокоен тон и бегла усмивка. - може ли да се говори с вас, или сте от онези върколаци, които са си втълпили, че всички вампири са боклуци и стават само за заяждане? - попита ги направо и се облегна свободно на стола си. По едно време погледът му се премести към две току що настанили се на отсрещната маса вампирки. Едната от тях беше вегетарианка, а другата не. Очите на Едаурд се фокусираха върху нейните - златисти, сякаш искаше да разбере нещо. Може би името `и като за начало.Последната промяна е направена от Едуард Финикс на Вто Авг 03, 2010 3:41 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

12 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 1:24 am

Лия стоеше стиснала юмруци под масата и с безизразно изражение гледаше подхилванията на Джейк и Кевин.
"Само да се върнем в Ла Пуш!..." мислеше си тя и продължаваше да таи гневът си.
- Хей Лия, искаш ли парче? - попита я Кевин и подаде една чиния с паста, а Лия посегна да я вземе.. В този миг той я дръпна към себе си и я насочи към устата си..И хоп, пастата мигом изчезна. Краткото й съществуване свърши. Лия се начумери още повече, а Кевин и Джейк буквално се пръскаха от смях. Чудно как още не се бяха търколили по пода.. Ако това станеше Лия щеше да обърше пода с тях. Хм..Май вече не й се налага да си купува нова гъба за чистете.
- Вие..- чу се мистериозният глас на един вампир, който преди малко се беше натресъл при тях и им се бе представил.
- Може ли да се говори с вас, или сте от онези върколаци, които са си втълпили, че всички вампири са боклуци и стават само за заяждане? - завърши дългия си въпрос от който на Лия й се завъртя главата. тя го погледна леко накриво, но днес това си беше напълно в нормата на нормалното за нея.
- Еми ти..? дали може да се говори с теб или си от онези кръвопийци, които ни смятат за мръсни, миризливи, мокри псета??? - попита го тя леко съскайки, за миг погледна към вампирките на най отдалечената маса и изсумтя.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

13 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 2:04 am

Не, беше ми толкова смешно, че ми идеше да се излегна на пода. Имаше опасност обаче Лия да ме сгази, така че реших да не рискувам. по едно време, когато обуздах стихийния си смях, реших да видя как е положението с Бека. Преместих се до нея и я накарах да срещне погледа ми.
- Мхм...Как си сега?..Сърдитке? - попитах я аз и докоснах нослето й, по което имаше малко сметана от пастата, която бе изяла. Усмихнах се и зачаках отговора й.
Един кръвопиец зададе на нас върколаците някакъв странен въпрос, но реших да не отговарям, сега имах друга работа. А и след изказването на Лия, която отговори на въпроса с въпрос, реших че е най-удачно да не се меся и аз.

Вижте профила на потребителя

14 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 2:24 am

- Мхм..Как си сега?..Сърдитке?- попита и докосна носа ми, като отнесе малко от сметаната която беше останала от пастата която ядох.
- Не се сърдя. Добре де, сърдя се малко. Когато Роб те блъсна, откачих. Много се уплаших. А сега се смееш с пълно гърло все едно нищо не е станало.
- Това е част от вълчата ми природа. Оздравявам бързо. - каза
- Ух аз ли съм най-нишето същество тук? - попитах закачливо.
- Глупости - каза той - хайде да отидем при другите.
- Мнне.
Той се ухили дяволито. Кой знае какво беше намислил. Взе един мъфин и го запокити към една вампирка с червени очи на съседната маса. Сладкиша рикушира от главата й и се запъти към вампирката до нея. Двете ни изгледаха гневно. Не можах да се сдържа и избухнах в неудържим смях.Чак въздух не можех да си поема. Джейк се присъедини към смеха ми. Всички ни гледаха все едно сме малоумни, докато ние щяхме да се затъркаляме по пода от смях. Зад нас чух тихото кикотене на Лия.
След малко очите ми започнаха да сълзят. Разплаках се от смях. Така и не схванах какво е толкова смешно, но продължих да се смея като идиотка.


Вижте профила на потребителя

15 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 2:33 am

Отидох да си купя една кола и като се обърнах да ходя към масата видях удара с мъфин на някакви две момичета.Те толкова се разгневиха че изглеждаха се едно им са пламнали косите.Те толкова бяха ядосани че ме оплашиха направо а бека се спука от смях

Вижте профила на потребителя

16 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 2:43 am

Как може Джейк да е такъв идиот?
Та тя е била една от Волтури...
И беше бясна меко казано.
-Джейк голям си идиот-просъсках му тихо.
Той продължаваше да се смее като малумен заедно с Бека.
Е,поне тя беше щастлива за сега...

Вижте профила на потребителя

17 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 3:03 am

Какво по дяволите? Тъп, скапан, миризлив върколак. Хвърлих му гневен поглед и видях, че и Сам прави същото. Двеге се спогледахме и за секунда решихме да си отмъстим.
-Аз взимам кучето - казах решително. Естесвено те го чуха и веднага започнаха да се хилят:
--ООоо..толкова ме е страх! -започна да се вайка престорено псето, което ме беше замерило.
Изправих се и плавно се приближих към тях. Усмихнах му се. Взех пепелника от масата и с едно бързо движение го смачках на топка и му заврях в устата. Възползвах се от няколко секундния шок да се отдалеча и да направя път на Саманта. Тя ми смигна. определено имаше добра идея.
You're not alone, No matter what they told you, you're not alone
I'll be right beside you forever more...
Вижте профила на потребителя

18 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 3:19 am

Ето започвах отново живота си в нов град с нови приключения.Знаех,че не съм едниствената вампирка тук и реших да отида да се запозная с другите.Разходих се, но не видях никого и затова реших да огледам града.Чух шумотевица от гласове в сладкарницата, в която днес кандидатсвах за работа и се запътих натам.Когато влязох надуших много миризми на върколаци,вампири и човек да определено човек.Леле вампири и върколаци на едно място никога не бях виждала това, въпреки че не съм и няма да бъда против върколаците.
-Здравей!Аз съм Рейвън. - тя беше вампир.
-Здравей.Аз съм Ванеса, нова съм.
-Разбрах.
Сепнах се от отговора й, та откъде е разбрала за мен.Дане би да чете мисли си помислих.
-Аха. - отговори ми тя.
Знаех, че има такива вампири с дарби, но никога не бях виждала.Тя ме хвана за ръката и ме поведе към групата.
-Това е Ванеса и е нова в града. - като каза това се обърна към другите.
Рейвън ми хареса, беше много мила дано и другите да са такива.Тя се засмя.
-Повярвай ми всички са добри.
Аз само се усмихнах нищо не казах.Последната промяна е направена от Ванеса Грифин на Вто Авг 03, 2010 3:24 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

19 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 3:22 am

След малкото изпълнение на Рашел, беше ред на Саманта. Нямаше да си отмъщава на върколачето, Рашел вече я беше изпреварила.
Хвърли студен поглед на Бека, която най-накрая беше спряла да се смее. Тя све сви, треперейки от страх. Джейкъб се изправи, така че да е между Сам и Бека. Сам се усмихна кисело на вълчето.
- Само да я докоснеш и .. - недовърши изречението си той.
Всички погледи се бяха спряли на тях. Любопитно попиваха сцената, очаквайки какво ще се случи.
Точно в този момент една от сервитьорките минаваше покрай човешкото момиче с малка кръгла торта в ръце. Идеално!
Сам се концентрира върху чашата с кола пред Бека, дори и да беше вперила поглед към паленцето.
Всичко стана за секунди. Чашата се гътна и претърколи по повърхността на масата, разливайки течността си в нея. Малка локва от Coca-Cola се образува на пода, но беше достатъчна, за да може сервитьорката да загуби равновесие. След миг, тортата се разтичаше върху Бека.
Рашел избухна в смях, но Сам не промени студеното си изражение.
- Господи! Толкова съжалявам! Добре ли сте, госпожице? - извиняваше се сервитьорката, чуствайки се отговорна за този.. "случаен инцидент".
- Бек? - Джейкъб се обърна към човека и се засмя на гледката. Цялата беше в торта.
- Добре съм! - изръмжа тя.
Малкото момиченце до анонимният вампир се разсмя и запляска с ръчички. Това накара Сам да откъсне поглед от бъркотията, която беше създала, дори без да помръдва от стола си, и погледна малкото вампирче, което се кикотеше. Сам се разсмя заедно с нея. Но не толкова на ситуацията, колкото на прекасното звънличо глаче.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

20 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 4:03 am

Едуард не обръщаше особено внимание на случващото се, но разбира се усещаше бушуващия ураган от чувства наоколо. Жажда за отмъщение бе главното чувство у вампирките, които до преди малко стояха на съседната маса.
В един момент вампирът чу камбанния смях на Клау, след което видя накъде гледа. Скоро осъзна защо и се смееше. Ед погледна към непознатата вегетарианка, която с помощта на дарбата си беше предизвикала един инцидент, за да си го върне на човешкото момиче. Нещата бяха взели доста интересен и забавен развой, но разбира се на никой не му беше приятно да го замерят с храна.
- Мммм...- чу нечие тънко гласче да мърмори нещо до него и след малко усети как нежната ръчичка на Клау дръпна блузата му. Едуард повдигна вежди, питайки, след което чу мисловното съобщение на Клау, което гласеше "Ще ме запознаеш ли с нея?". вампирът се подсмихна и стана от мястото си, като тръгна с представителна походка и безгрижен поглед към масата, на която беше седнала вампирката.
- Това е Клаудия. - проговори той с меден глас , посочвайки момиченцето, което се беше хванало за панталона му и се ме усмихнало срамежливо.

Вижте профила на потребителя

21 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 4:15 am

- Здравей, Клаудия - подмисхна се Сам, като се наведе напред и хвана ръчичката `и толкова нежно, сякаш беше от стъкло и внимаваше да не я счупи. - Аз съм Саманта - усмихна се.
Клаудия плахо протегна ръка към лицето на вампирката и докосна бузата `и. "Приятно ми е!" мислеше си тя и се усмихна на свой ред.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

22 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 4:32 am

Запознах се с всички и много ми допаднаха.Не бях срещала толкова дружелюбни вампири и се радвах на откритието в момента.Запознах се с върколаците изглеждаха мн забавни.Саманта така се казваше вампира, който с дарбата си изля колата и накара една сервитиьорка да се спъне и да изпусне тортата върху дрехите на човешкото момиче, чието име не знаех.Отстрани беше много забавно.
-Права си Неса. - каза ми Рейвън.
Натъжих се малко, защото най - добрата ми приятелка Рейчъл ме наричаше така.
-Добре ли си? - попита ме другата вампирка Бела.
-Да да добре съм. - и се усмихнах.
Боже колко приятна ми беше тяхната компания.Харесах ги всичките.Усетих онова чуство, което усещах докато бях с Рейч.Изведнъж зад мен се появи неприятна миризма - върколашка със сигурност.Обърнах се да видя кой е.Пред мен стоеше хубаво момиче с дълга кафява коса, но изглеждаше намусена.
-Поздравления получи работата си! - ми заяви върколачката.
Леле колко се радвах в момента.От първия път ме наеха.
-Благодаря ти много...ъ.
-Лия.
-Благодаря ти Лия.
-Няма защо. - отвърна тя.
Радвах се в момента както никога.Поканих я да седне при другата компания, но тя не ми отгвори колебаеше се с отговора.Аз седнах като и се усмихнах преди това.И всичките започнахме да си приказваме.

Вижте профила на потребителя

23 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 4:51 am

След питника решихме да отидем в сладкарницата на Лия.Аз,Дан и Ед се забавихме малко, но все пак пристигнахме.Когато влязохме вътре всички вече бяха там.
-Здрасти хора.-провикнах се аз
-Здрасти Белс,момчета.-Кзваха всички един след друг.
-Рейв защо ми се струва,че не сме само ние?
-Права си.
След това се обърнах и видях,че наоколо има и нови вампири и се запътих към тях заедно с момчетата.
-Здрасти,аз съм Бела.
-Здравей Бела,аз съм Едуард.
-Хей и брат ми се казва така.
-Здравей,аз съм Ед,Братът на Бела.
-А аз съм Даниел,гаджето на Белс.
-Приятно ми е да се запознаем-отвърна Едуард.
-На нас също.
След това се запътих към другия непознат вампир.
-Здравей,ти си Ванеса нали?
-Да,това съм аз.А ти коя си?-попита плахо тя.
-Аз съм Бела,а това са ед и Дан
-Приятно ми е да се запознаем.
-На нас също.

Вижте профила на потребителя

24 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 5:36 am

Лия наблюдаваше с нестихваща странна усмивка ставащото в НЕЙНАТА сладкарница. Тя бе скръстила ръце и внезапно усмивката й се изпари, сякаш никога не е минавала през лицето й. Момичето премина през Ванеса, като й съобщи с делови тон, че е наета на работа, след което се отправи към главната си мишена.Страхотно щеше да бъде, щеше да се смее и на ситуацията, но ЗАЩО трябваше да е ТУК? Лия мразеше да се гаврят с храната, още по - малко пък точно в нейната сладкарница. Какво да говорим, че бяха именно кръвопийци? Вече кипяща и изпускаща пара от главата до петите, Лия се доближи до Рашел и Саманта, като се прокашля, за да привлече вниманието им. Не искаше да проваля гледката - как някакво малко момиченце се запознава със Саманта, а Рашел ги зяпа като препарирана музейна антика, беше много красива гледка, но...
- Ти! - посочи първо към Рашел. - Дължиш ми нов пепелник! - каза остро Лия и извъртя пръста си към Саманта. не беше нито за един пепелник, нито за една торта, но това си беше жива гавра с персонала и заведението й. Разбира се и Джейк нямаше да ес измъкне от еня безнаказано. Лия знаеше, че той започна пръв, но защо не си бяха уредили сметките някъде ДРУГАДЕ?! Не й стигаше това, че си беше бясна, а сега и това! О господи! Как изобщо все още търпеше?
- Съжалявам, че прекъсвам трогателния момент, но..Имаш две възможности! - изскърца със зъби Лия гледайки Саманта с неописуемо гневни очи, в които сякаш се виждаха буквално гръмотевици и огнени летящи астероиди.
- Първата - изчисти разлятата кола! А втората е..да го оближеш. - каза Лия, а от устата на диетичната пиявица се откъсна нещо средно между ахване и смях. - да , да знам че гордостта ти не ти позволява да пълзиш като мишка, така че побързай и го избърши, парцалът е в ъгъла там! - каза Лия посочвайки на Саманта къде се намира кофата с парцала. След това им обърна гръб и се запъти към Джейк.
- Скрий си хубавите зъбки на секундата, преди на си останал без тях! - нареди му Лия с вледеняващ тембър и видя как ухилената физиономия на Джейк стана сериозна ЗА ПЪРВИ ПЪТ тази година! това беше рекорд за него и поне малко Лия се почувства по-добре.
- А с теб Денис белята ще си поговорим много хубаво в Ла Пуш! - осведоми го Лия и се настани на масата до Ванеса. Джейк преглътна тежко, със сигурност осъзнаваше, че конското на Лия не му мърдаше. Ооо дааа..Бе затънал до шията, и вероятно се чудеше какво ще е този път.. Дали щеше да е чудовищен вик или порция ритници в слабините..това един бог знаеше. Всъщност не, никой бог не знаеше, знаеше единствено и само Лия.

Вижте профила на потребителя http://just0add0water.my-rpg.com/index.htm?sid=11a112c37b9df785f

25 Re: Сладкарница "Sweet temptation" on Вто Авг 03, 2010 1:56 pm

След като Лия се отдалечи, Сам отново се обърна към малкото вампирче. С периферното си зрене огледа стаята. Нямаше хора, освен Бека и сервитьорката, която се беше скрила зад бара, търсейки нещо.
Отново Саманта използва дарбата си. Знаеше, че тя е виновна за безпорядъка на пода, но нямаше да го чисти с двете си ръце, макар и за секунда. Парцала и кофата, облегна ти на врата на WC, се придвижиха достатъчно бързо, за да не се разлее водата в кофата. Беше достатъчно мокро на пода. Парцала се надигна във въздуха.
Клаудия наблюдаваше предметите заедно с всички останали освен Рашел, кояти се оправяше маникьора. "Момиченцето" се обърна към Сам и отново докосна с ръчичка бузата `и. Ти ли правиш това? попита мислено тя. Сам кимна, а Клау се засмя.
Щом вече беше почистено, парцалът и кофата се отправиха към първоначалното си място. Минавайки покрай Джейкъб, парцала го шибна по главата с дръшката си. Клаудия пак се разсмя.

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите