Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Джейкъб Дейвидсън

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Джейкъб Дейвидсън on Чет Юли 22, 2010 10:51 pm

Име: Джейкъб Дейвидсън
Възраст: 20 години
Характер:
Като за върколак умее да контролира гнева си и се държи грубо, само в краен случай. Притежава огромно чувство за хумор, обича да се заяжда и шегува с околните. Само сред върколаците от племето Кахети се чувства сигурен и в свои води. Не го е страх от вампирите. Понякога дори ситуацията да е сложна и напечена, той не я взема на сериозно.
История:
Аз съм от Племето Кахети, начело на което в момента е Лия.
Още от малък, когато родителите ми вероятно са ме оставили в гората, съм израснал сред животните. Предимно вълци. Докато бях малко момче се чудих защо около мен има само вълци и се грижат за мен, но по- късно разбрах, че това са всъщност върколаци и аз ще се присъединя към тях някой ден. Всичко сатна неочаквано.
Един ден родителите ми просто ей така ме потърсиха, но тогава не исках да ги виждам. Наговорих им само гневни думи, които не можех да спра. Бях толкова ядосан. Чувствах, как всеки момент ще изляза от кожата си. И това стана. Звярът в мен се беше събудил и се превърнах в огромен вълк, който не мисли да пощади никого. Нараних ги, собствените си родители, или по- точно майка си, защото баща ми вече беше мъртъв. Ако тогава не бяха другите върколаци от глутницата, които ме спряха навреме вече щях да съм убил майка си. Затова им останах вечно признателен и благодарен и се заклех никога да не предам племето си. Така и стана. Никога няма да забравя какво направиха за мен и винаги ще съм им задължен. От както сатано нази злополука се опитвам да се владея и да не налитам на никого без причина. Може да се каже, че сега съм един от най- контролируемите вълци в глутницата ни.

Външен вид:

Джейкъб
Джейк
като вълк

Вижте профила на потребителя

2 Re: Джейкъб Дейвидсън on Чет Юли 22, 2010 10:52 pm

Одобрен!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите