Добре дошли в Mystic Forks!


You are not connected. Please login or register

Емили Ричърдс

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Емили Ричърдс Empty Емили Ричърдс on Вто Юли 20, 2010 12:24 am

Име: Емили Ричърдс
Години: 18 Вампирски: 109
Брат: Марк Ричърдс- човек
Сестра: Савана Ричърд- вампир
Начин на хранене: с животинска кръв

Външен вид: Дълга до раменете коса,къдрева,светло кестенява с меден оттенък,златисти очи,стройна фигура,бяла кожа, невероятно красива като всички вампири.

Характер: Запазила човешките си качества. Много добричка,загрижена за всички,истинска приятелка,ако някой я разочарова не се доверява никога повече,но иначе е много доверчива,спазва обещанията си на всяка цена,мечтателка,вярва в чудеса-затова започва такъв живот,вярвайки,че може да живее без да убива,смята,че не бива да се влюбва в човек,защото ще е нечестно да му отнеме човешкия живот,обича да дарява за фондации за болни деца,вярва в истинската любов,но не я е срещнала,радва се и на човешки приятели,но не е казала на никого,че е вампир и затова често се налага да се мести и да оставя приятелите си зад гърба си,което я кара да страда,живее нормален живот,защото има силен самоконтрол и може да се среща с хора

История: Още когато е едва 10 годишна, разбира,че сестра й Савана е вампир. Двете отиват до реката,която е замръзнала. Самана разчупва леда и влиза във водата.Моли сестра си да крещи за помощ и да каже,че сестра й е паднала във водата.Емили не е съгласна,но Савана й обеснява,че това е единствения начин да продължи да живее,защото иначе трябва да бъде убита,за да не нарани семейството си.Емили се съгласява. Трупът не е намерен,погребение не се състой.Емили страда по сестра си,но надеждата,че е жива я крепи. Научава много за вампирите и се надява,че сестра й не е като всички останали и не се храни с човешкра кръв.
Когато е на 18,се разболява от тежка,неизлечима болест. По това време е влюбена в момче,което щом разбира за болеста й, казва,че е по-добре да се разделят. Ден по-късно го вижда с друга. Наранена и много разочарована от егоизма му и от това,че не му е пукало изобщо за нея, тя скача от мост,решила,че е по-добре да се самоубие вместо да чака да умре,гледайки момчето,в което е била влюбена с друго. Сестра й я спасява, превръща я във вампир,защото това е едниствения начин да оздравее. Вампирската отрова лекува всички болести и травми. Савана приобщава Емили към вампирските правила,закони и начин на живот. Савана се храни с човешка кръв,в началото и Емили. След няколко десетилетия Емили осъзнава,че това не е правилно,опитва се да убеди Савана да намерят друг начин за оцеляване. Един от доводите й е,че не са искали да отнемат живота на брат си: Двете имат по-малко братче,което умира от старост. Не са му казали за вампирския живот от страх,че ще поиска да остане с тях и да стане вампир.Не са искали да отнемат човешкия му живот,той е щастрив и има прекрасен живот,семейство и кариера:,но отнемат хиляди други невинни животи. Савана е непреклонна,че няма друг начин за оцеляване.Емили не е съгласна и я изоставя,започва номадски живот. Среща семейството на Николас и Елеонор,които й казват,че има и по-добър начин за живот-хранене с човешка кръв. Емили заживява с новото си семейство и започва да се храни с животинска кръв,което я кара да се чувства по-малко като чудовище.

Семейството на Емили след раздялата със Савана: Николас,Елеонор,Кристофър,Питър,Аналин,Миранда,Стефани,Наталия,Виктор

Дарба: По-късно разбира,че има силен самоконрол към човешка кръв, контролира емоциите на околнитеПоследната промяна е направена от Vampire inlove на Вто Юли 20, 2010 1:39 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

Вижте профила на потребителя

2Емили Ричърдс Empty Re: Емили Ричърдс on Вто Юли 20, 2010 1:10 am

Одобрена! (:

Вижте профила на потребителя

3Емили Ричърдс Empty Re: Емили Ричърдс on Вто Юли 20, 2010 1:20 am

Емили Ричърдс, къде ти е описанието на героя?

Вижте профила на потребителя http://mysticforks.bulgarianforum.net/

4Емили Ричърдс Empty Re: Емили Ричърдс on Вто Юли 20, 2010 1:39 am

етоооооо сори ама прецаках нещо и трябваше да го пиша наново ето го

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите